Lenuța și-a aranjat viitorul

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Prinsesem ieri doar în fugă sentința definitivă în cazul fostei candidate la prezidențiale din partea lui Băsescu. Este că ați uitat acest detaliu? Credeați că Elena Udrea nu apucase să devină femeie puternică, deci independentă. Eh, cam fu și înainte de a fugi în Costa Rica. Acum două zile o tulise spre Grecia, via Bulgaria. Nu i-a folosit, când trebuie să prinzi pe cineva, chiar îl prinzi. Cu Sebi Ghiță nu era o grabă, d-aia n-a fost încă găbjit.

* Oricum, treaba cu justiția e la fel peste tot. Câtă vreme duhnești a butoane, sistemul îți face galerie. După? Hm, mai vorbim, unii își mai schimbă telefoanele, atitudinea...

* Dramatic este că mulți români consideră o coincidență plecarea Lenuței spre insulele grecești. Apucase să treacă frontiera înainte ca instanța să se pronunțe - cineva știa că nu va fi bine și suferea nițel pentru Udrea. Astfel s-a decis blonda să bată atâta amar de drum, mai ales la prețurile actuale de la pompă. Prinsese pontul la limită, nu poate fi altul motivul pentru care n-a ales să ardă kerosenul avionului. Șase ani dincolo. La ce timpuri se anunță, cu război la doi pași, criză economică și lipsuri alimentare, Elena și-a aranjat viitorul.

* Apropo de crize. Cîțu, după ce a fost forțat cu ușa să coboare din întâiul cabinet al PNL-ului, a redevenit cinstit. A uitat gogoșile de până mai ieri, ca să propovăduiască o criză economică severă, "care ar putea dura până în 2026". Pariez că o reinstalare a sa la Palatul Victoria - nu știu cum, așa, ca printr-o minune absurdă - i-ar schimba încă de mâine discursul. Am redeveni felina infailibilă a Europei.

* Premierul Ciucă a îndemnat fermierii să crească suprafețele cultivate cu floarea-soarelui, dar și producția de ulei. Ca să avem semințe de spart. La câte se întâmplă în lume, doar floricele și "bomboane agricole" ne mai trebuie. N-ai cum să bârfești pe burta goală.

* Conform unui studiu recent, un român din doi consideră că situaţia sa financiară din acest an s-a înrăutăţit. Unul dintre ei, persoană importantă până mai ieri, mai ales după ce va pierde și șefia Senatului, ar putea paria că nu-l mai ajută deloc nici karma.

Citit 685 ori Ultima modificare Vineri, 08 Aprilie 2022 23:55

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.