Mai lăsați-ne cu autostrada aia!

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Iohannis a fost sunat de premierul Bulgariei, după ce un român ar fi amenințat un parlamentar de la Sofia prin SMS. Pare să-i fi răspuns robotul.

* De ce nu l-a sunat președintele țării de la sud de Dunăre pe soțul doamnei Carmen de la Sibiu? Trecem peste cutume doar pentru că i-am mai inundat pe vecini? Or, să fi fost apelat domnul Ciucă, în ciuda faptului că acesta savura câștigarea unor alegeri la fel de imprevizibile ca orice concurs de angajare în mediul bugetar.

* După Ciucă, și Burleanu de la Federația Română de Fotbal a candidat singur. Și, surpriză, n-a ieșit pe locul al doilea. A fost unanimitate ca în Coreea de Nord: nicio abținere, niciun vot împotrivă. De fapt, la Phenian tot mai tușește cineva împotriva vântului...

* E și multă muncă să ai contracandidat: trebuie să numeri voturile ambilor cai intrați în cursă, comisia de cenzori trebuie compusă din inși obiectivi etc. Fonfleuri democratice de care nu mai avem vreme. Până și în asociația de proprietari din care fac parte există un singur ales. Fără scrutin. Abia acesta e "next step"-ul la care visează orice prizonier al viciului puterii - când organizezi alegeri, subconștientul poate călca strâmb.

* Comisarul european pentru Transporturi, Adina Vălean, afirmă că Uniunea Europeană încurajează mersul mai des cu trenul. Cumva, e un răspuns indirect și pentru Mandachi din Suceava: mai lasă-ne, bă, cu autostrada aia a Moldovei!

* A circulat zvonul că Dacian Cioloș ar fi tentat să-și mai facă un partid, după ce pe primul și l-a scăpat în USR. Bietul horticultor - cercetați-i CV-ul, e calificat în domeniu! - s-a repezit imediat la nu-știu-care televiziune de știri să infirme bârfa: nici pomeneală. Rămâne cum s-a stabilit: aflându-se pe teritoriul fostei Dacii, își va păstra statutul de Dacian.

* Președintele Consiliului Județului Hunedoara a mers la spital îmbrăcat "în pacient" i-a prins pe medici cu "ocaua mică", relatează presa națională. Și vine declarația căpitanului de județ: "Ori își schimbă comportamentul, ori pleacă acasă!" Google îmi spune că tipul are carnet de PSD, partid care dă ministrul Sănătății. Numai în pielea lui Ciolacu să nu fii în aceste zile: să-l iei la rost pe hunedorean sau să mai pui câte ceva în coșul acela pentru amărâți, pachet de pomeni electorale gândit alături de Ciucă de la PNL?

Citit 842 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Aprilie 2022 00:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.