Repari drumul? Spune-mi pe e-mail!

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Premierul Ciucă a fost ieri prezent la podul suspendat de la Brăila. La o aruncătură de băț de noi, cum ar zice gălățeanul care tânjește după o mângâiere guvernamentală. Potoliți-vă, omul încă savurează victoria dificilă din scrutinul PNL-ului! Nici nu știu cine a avut ideea de a-i strica programul de weekend cu acea construcție peste bătrânul fluviu.

* Biden, șeful de la Casa Albă, a comis-o încă o dată. La încheierea unui discurs ținut în Carolina de Nord, "cel mai puternic om de pe planetă" s-a întors în partea dreaptă, ca și cum ar fi vrut să salute pe cineva. Și-a dat seama apoi că e singur pe scenă. Extratereștrii se distrează copios - dacă și-ar pune mintea, ne-ar invada cu bebelușii lor și cu bonele acestora.

* E bine că mai circulă și afirmații optimiste. De pildă, celebrul Cristi Danileț a dat-o ca în programele cu Lăzărescu și Muraru, de pe timpul varietăților duminicale: "Promit să nu mai public filmuleţe pe TikTok dacă ajung judecător la Curtea Constituțională a României." Spectaculos! În aceeași manieră, dacă voi fi angajat la Banca Națională a României, promit solemn să nu le mai răspund prietenilor care îmi vor cere bani cu împrumut.

* Șoferii "uituci" vor putea fi înștiințați pe e-mail că le expiră rovinieta. Revoluționar, n-avem ce comenta. Tot acolo ar trebui să vină și notificări de genul, nu vă mai faceți griji, am reparat gropile de pe DN 25, veți putea circula în maximă siguranță!

* Maneliștii dau vina unii pe alții, după scena cu numitul Dani Mocanu, cocoțat pe un tanc pe străzile din Râmnicu Vâlcea. Se pare, totuși, că nu e singurul cantautor dotat cu autovehicul de luptă blindat, ar deține unul și Adi de la Vâlcea, spune managerul lui Mocanu. La câți maneliști există pe la noi, am impresia că armata română se poate echipa până în dinți pentru un potențial conflict, Doamne ferește!

* O femeie a găsit o vioară în valoare de 100.000 de euro, aruncată lângă un tomberon din Paris. Vioara datează de la sfârşitul secolului al XIX-lea. M-am dus și eu la ghenă, însă n-am găsit nimic. Abia acum conștientizez cât suntem de bogați: noi ținem viorile la teatru și în muzee.

Citit 803 ori Ultima modificare Vineri, 15 Aprilie 2022 23:36

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.