Mustața solitară, animal rar

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Vasile Dâncu, omul de la Apărare, își face campanie de PR. A povestit recent că a fost abordat de oameni de rând care i-au cerut suspendarea MiG-urilor. Ar fi trebuit că acei români să-l recunoască în prealabil pe cel mai bine înșurubat posesor de mustață. Țiriac e global, nu-l poți considera doar românaș, așa cum este Dâncu. Iar nea Ion ține în gazdă și barba, dar și ochelarii de soare. Mustața solitară e animal condamnat la extincție.

* Recomandările veterinarilor pot răsuci aparatul digestiv. Uneori, cred că e mai mult basm: "Au fost descoperite tentative de trafic al cărnii de câine". Carevasăzică, nu orice miel din piață a supt la oaie, visând la un moment dat să facă filosofie cu baciul ungurean, cel vrâncean și cu celălalt. Obscurantism.

* Sunt consumator de spoturi publicitare, unele mă fascinează, altele îmi dovedesc că trebuie date iute pe goarna gazetei. E unul de sărbătoare, plătit de o multinațională, care îmi zgârie și cerebelul, nu doar urechea internă. "Cumpără anterior de miel..." Mi-a sunat foarte industrial, rece, distant, metalic. Repede mi-a fugit mintea la porc, animalul preferat atunci când trebuie să-mi acopăr farfuria cu ceva, ca să parafrazez poetul, dar numai în interes personal. M-aș duce la market să întreb cât mai costă "exteriorul de godac", acela care merge mai ales proaspăt, după tăiere, cu sare.

* Excentricul Elon Musk, care a făcut o ofertă oficială de cumpărare a platformei Twitter, spune că nu are nicio casă în prezent, fiind nevoit să doarmă pe la prieteni. Iar garsoniera de 13 metri pătrați din Cluj-Napoca își așteaptă nerăbdătoare un potențial proprietar...

* Tehnologia ne strică nu numai tânăra generație, ci și interlopii de bază ai societății. Adrian Corduneanu, de pildă, după ce a fost plasat în arest la domiciliu, a serbat cu șampanie pe TikTok. Ca fătălăii, nu alta. Planeta se scufundă rapid, vă avertizez încă o dată.

* Conducătorii auto, deoarece șofer sună prea impersonal, vor fi înștiințați automat când vor primi amendă. Autoritățile române, neastâmpărate, așa cum le știm, promit 300 de radare fixe și 500 de camere de supraveghere pe șoselele din țară. La un moment dat ar putea construi și autostrăzi, dar nu e grabă. Or, graba, ne-am dat seama din fraza cu radarele, chiar dăunează.

Citit 915 ori Ultima modificare Marți, 19 Aprilie 2022 22:32

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.