Scăpăm de frigider

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* După cele mai recente calcule, aparatul de aer condiționat utilizează într-o lună cât un frigider cu congelator într-un an. La cât de mult se scumpesc produsele care ar putea ajunge în ghiozdan, am putea scăpa iute de un termen de comparație. Desigur, de frigider.

* ANPC-ul a confiscat sute de kilograme de carne stricată și a dat amenzi uriașe. Asta, numai în București. De unde știm noi că inspectorii de la Protecția Consumatorilor chiar au depistat hălcile de carne aflate în afara termenului de garanție? Poate le-au rămas lefurile mici și nu știau cum să-și facă provizii de Paște...

* Un alt nefericit tulbură apele în toiul sărbătorilor. Președintele Băncii Mondiale avertizează că ar putea urma o creștere "uriașă" a prețurilor la alimente. În Vinerea Mare, aproape că mă încearcă un zâmbet. E puțin amar, dar pe undeva îl și compătimesc pe apostolul foametei. Oare la Banca Mondială s-or fi împărțit prime de Iepuraș?

* Conform unui studiu recent, șapte din zece companii din România le oferă angajaților bonusuri de Paște. Pare, totuși, o informație desprinsă din realitatea anilor 2015-2019. Poate că situația e tocmai invers, dar cine sunt eu să mă cert cu lumea în Ajunul Învierii? Important este să se dea câte ceva pe la Guvern și Parlament.

* Vicepreședintele Consiliului Județean Vaslui a fost înregistrat în timp ce înjură timp de 43 de minute un jurnalist. Și să mai spui că politicienii nu dețin un lexic generos, că se exprimă doar monosilabic.

* Pilotul de Formula 1 Charles Leclerc a fost jefuit de un ceas de 300.000 de euro în timp ce dădea autografe. De ca și cum ar trebui să-ți expui iscălitura în talcioc sau la bâlci. Și vor apărea din nou glume cu români. Or fi cei care au semnat contractul de achiziționare a peste o sută de doze de vaccin.

* Nebunia îmbracă multe forme. De pildă, un bărbat de 36 de ani din județul Bacău, care nu are permis de conducere, a fost prins la volan de polițiștii din Vrancea de trei ori într-o singură zi. Prea au insistat și oamenii legii, ei i-au purtat ghinion.

* Netflix ia în calcul opțiunea unui abonament mai ieftin, dar cu reclame. Și cu Mihai Gâdea, acesta ar fi următorul pas. Doar pentru țara noastră, firește.

Citit 1379 ori Ultima modificare Vineri, 22 Aprilie 2022 00:25

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.