Breakingul de Paște

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Hristos a Înviat! Nu e informație în exclusivitate, dar este una dintre acelea care au aceeași valoare și dacă este "diseminată" cu viteza melcului, ca să-i parafrazez pe deștepții care ne-au reprezentat la târgul de turism de la New York. Și, mai mult decât atât, nici nu se comentează un breaking news care an de an vine numai de Paște. Doar dacă nu ești CTP...

* Apropo de experimentatul gazetar care numai în ortodoxie nu-și băgase mătreața. A lovit altfel serile trecute, pe Facebook. Halep petrecea, naționala de fotbal mai are de așteptat până la următorul meci, despre vaccinurile lui Cîțu se exprimase doar pe ici, pe colo, cât să se sesizeze "miliția" DNA-ului, iar în chestiunea războiului se pronunță și unii care nu știu nici cum arată praștia cu înălțător optic. Rămăsese o zonă liberă de CTP-ism, creștinismul. Tudor Popescu, traversat doar de convingeri, contestă răspunsul "Adevărat a-nviat!". Creștinește e să spui a doua oară "Hristos a înviat!", ne dojenește fostul jurnalist de la ”Adevărul”, care, indirect, îi lăuda pe mineri în 1990. Dacă te faci de mic influencer, în a doua jumătate a vieții doar te joci.

* Macron a câștigat un nou mandat de președinte în Franța, iar premierul "Ciucă al nostru" a aplaudat decizia fraților întru latinitate: "Salutăm votul care respinge extremismul și naționalismul." De unde înțelegem - e concluzia transmisă limpede - că naționalismul intră în sinonimie și microfonie cu extremismul. Iar în această perioadă cruntă, ce nenorocire!, susținem din răsputeri naționalismul vecinilor noștri din Ucraina. Propun ca șeful Palatului Victoria să vorbească doar despre politica internă: asta ar presupune o colaborare strânsă cu Marcelică Ciolacu.

* Un român și-a făcut plinul la TIR de 262 de ori și n-a plătit niciodată. S-a întâmplat în Belgia și abia acum a fost condamnat. Propun să fie numit ministru de Finanțe. În locul lui Câciu, desigur, care a declarat că, pentru a face față scumpirilor de la pompă, a renunțat la mașina diesel pentru una pe benzină.

* Pentru a doua oară în două săptămâni, zeci de turiști au rămas blocați în telescaunul de la Vatra Dornei. S-a dus naibii brandul de țară, parcă se simte că Elena Udrea și frunza-i de milioane de euro au intrat într-un con de umbră.

Citit 699 ori Ultima modificare Luni, 25 Aprilie 2022 23:59

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.