Raiul se mută la Galați

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Ministrul Transporturilor, iritant de activul Sorin Grindeanu (mă refer la acțiunile sale de imagine & gargară), a anunţat investiții de urgență în liniile de cale ferată din Portul Galaţi. Redevenim, ca peste noapte, importanți. Îți vine să-l întrebi pe ministrul turc de Externe care afirma deunăzi că unele țări NATO își doresc ca războiul din Ucraina să dureze cât mai mult. Bre, ați vorbit pe bune? Nu de alta, cu iertare pentru cinismul evident, dar acum par dispuși ăștia să ne facă și aeroport, două autostrăzi și să treacă și Brăila în județul Galați!

* Atenție la vecini! La cei de la sud de Dunăre. Premierul Bulgariei, Kiril Petkov, a lansat o campanie publică surprinzătoare: le cere conaţionalilor să-și doneze salariul pe o lună unui fond pentru guvernul ucrainean. Când le subtilizezi mașinile românilor veniți la bronzat, o fi mai simplu, deh...

* Brusc, mi-am reamintit declarația lui nea Ion Țiriac, din toiul migrației siriene. Ne sugera mustăciosul să scoatem câte 50 de euro din buzunar ca să-i ajutăm pe amărâții care rămăseseră fără casă. Nu li se adresa inșilor potenți financiar, ci nouă, contribuabililor de rând. Cumva, și la bulgari se poate simplifica ecuația - cei care n-au niciun venit se comportă ca și cum ar fi participat la cheta națională.

* N-am priceput imaginile cu Mike Tyson surprins în ipostaza agresorului la bordul unui avion. O persoană ar fi aruncat o sticlă înspre fostul campion mondial de box la categoria grea, iar urmările au devenit populare pe rețelele sociale. Cred, totuși, că are legătură cu Gala Bute de la noi, eveniment în urma căreia o doamnă forțează la bulgari startul sezonului estival. Și e și frig, mai și plouă.

* Așa cum se știe deja, Elon Musk a cumpărat rețeaua aceea de socializare în care nu prea sunt poze. Nu e nici ca Facebookul, dar nici ca platforma Instagram. Pare o albie dedicată mai mult bătrânilor, dar schimbările pe care le-a anunțat au convins-o pe jucătoarea noastră de tenis Sorana Cîrstea să i se dedice total site-ului cu păsărică albastră. Nu văd rostul acestei asocieri, dar prea se vorbește mai mult despre Halep după ce și-a luat antrenor de Champions League.

Citit 1760 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Aprilie 2022 23:32

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.