Cu socoteala la vedere

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Peste tot, declarațiile lui Vasile Dâncu făcute sâmbătă seară la Digi 24. Nu mai poți citi o știre de cancan cum trebuie, că ești nevoit să slalomezi printre șpilurile atent aruncate în piață de cel mai nepotrivit ministru al Apărării din istoria modernă a României. "Nu aş avea obrăznicia să-mi doresc să fiu președintele României", a spus, printre altele, posesorul unei mustăți răvășitoare. Deh, dacă noi îl vom ruga în genunchi, se va sacrifica. N-o să ne lase cu așteptările în vine.

* Un alt titular al Cabinetului Ciucă, omul de la Agricultură Adrian Chesnoiu, a dat-o fără să bănuiască ce a dorit să comunice: "Este extrem de important ca în perioada imediat următoare (sic!), este critic să menţinem nivelul de producţie agricolă la un nivel care să ne asigure linişte atât nouă, cât şi cetăţenilor români în perioada care urmează. Pentru că s-au schimbat lucrurile brusc, din păcate, la nivel regional şi la nivel internaţional după invazia Ucrainei de către Rusia şi lucrul acesta ne dă probleme şi bătăi de cap tuturor celor care activăm în diverse domenii." Mesajul ministrului de la arături și ploi mi-a blocat aplicația Google Translate. Am încercat din "română" în "română". Sunt convins că va reveni cu precizări cât ai zice "sistem de irigații".

* E dispută la cel mai înalt nivel pe linie medicală. Se ceartă Rafila și Arafat, doi potențiali candidați la prezidențialele din 2024. Dacă va fi așa, anunț încă de pe acum că voi ajunge la urne abia după închiderea ușilor. Categoric, îmi voi afișa dezamăgirea că n-am putut anula votul.

* CTP scrie din nou de bine. O laudă pe Simona Halep, care a câștigat în fața unei sportive ajunse pe locul 2 mondial. Simona, fată, nici nu știi cât de mult îi încurci planurile crucișătorului presei românești!   

* Un deputat britanic a fost suspendat din grupul Conservatorilor, după ce ar fi urmărit "din greșeală" pornografie în Parlament. E drept, asemenea erori se întâmplă frecvent - vrei să-i trimiți președintelui de partid o listă cu proiecte de lege, dar eșuezi accesând site-uri de tocmeală și socoteală. Iar când socoteala e prea mult la vedere, e risc de inflație.

Citit 573 ori Ultima modificare Duminică, 01 Mai 2022 23:36

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.