Shift și Backspace de la Parlament

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Haioșii noștri sunt mai simpatici decât profesioniștii lor. De pildă, Florin Cîțu este intrigat că a fost confundat cu Marcel Ciolacu în atacurile cibernetice: "Nu ştiu ce hackeri sunt ăia care nu ştiu cine e preşedintele Senatului." De ca și cum Cîțu și Ciolacu ar fi Shift și Backspace, niște taste universale. Pe Cîțu îl confundă și Klaus Iohannis, altfel nu l-ar fi schimbat din funcția de moț al PNL.

* Ministrul Muncii anunță că pensia minimă ar putea ajunge la 2.500 de lei. Trebuie doar să-l crezi pe Marius Budăi. Sau să fii convins că această mutare ar fi în folosul celor mulți. Aș încerca un enunț ca în culegerile de matematică, tot se apropie Bacalaureatul: dacă o pâine va costa 10 lei, să se calculeze nivelul inflației și viteza cu care se va ieși în stradă. Pentru cozile de la magazine, să nu ne facem impresii greșite!

* Un cuplu din Statele Unite a găsit în peretele casei pe care o renova o pungă de cartofi prăjiți de la McDonald's veche din 1959. În vremea aceea, nici Galațiul nu avea. Ca să mai domolim bătălia de la distanță purtată cu orașul vecin de peste dig... Ah, nu mă îndoiesc că delicatesele îmbăiate în ulei sunt gustoase și acum, după mai bine de șase decenii. Numai noi gătim prost - în două-trei zile, ni se strică mâncarea.

* Breaking și nu prea: www.digi24.ro a fost ieri atacat de hackeri. Site-ul și aplicația au fost indisponibile, iar unii s-au tăvălit de durere. Ciudat, credeam că doar platformele importante sunt țintele rușilor.

* Un tânăr de 14 ani din Lvov n-a băgat-o în seamă pe actrița Angelina Jolie într-o cafenea din orașul său. N-a recunoscut-o, iar rețelele de socializare și-au mai găsit o jucărie, un subiect de tocat. În ciuda declarațiilor sale mustind a diplomație, sunt convins că adolescentul ucrainean nici nu auzise de Angelina. Americanca, trecută de perioada de glorie (ca frumusețe, doar n-a fost niciodată actriță de primă mână), n-a jucat în desene animate, dar nici în producții care în mod normal pot fi urmărite dacă ai peste 18 ani. De unde s-o știe Mr. Gadget? Să fi fost întâmplarea la noi, nici premierul Ciucă n-ar fi remarcat-o.

Citit 633 ori Ultima modificare Luni, 02 Mai 2022 21:20

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.