Rareș Bogdan și marmotele

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Atenție la abordarea insului! Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, cu un aer sofisticat, declară: "Mi-am asumat introducerea şahului în şcoli." Cam la fel ar trebui să dea din cavitatea bucală și șeful Filarmonicii din Timișoara dacă-i va permite manelistului cu nume de parfum franțuzesc să se dea în stambă pe ilustra scenă: "Îmi asum concertul lui Jador."

* Nu e haios ca tocmai PSD-ul să atace decizia de acum două zile a CCR, aceea care ține în viață fauna pensiilor speciale? Vai, mă gândesc doar la europarlamentarul Rareș Bogdan, politruc care, după o asemenea mutare, ar trebui să demisioneze din orice funcție publică. Și să învelească ciocolata marmotelor. Deh, Bruxellesul nu e chiar departe de Elveția.

* Titlu de pe o publicație online: "Noul ministru al Digitalizării, abonat la sinecuri, deși n-are nicio performanță politică." Păi, tocmai atunci când nu ești performant, te califici pentru o sinecură. Nene, nu mai au femeile de serviciu ce lustrui și au început să livreze breaking news-uri.

* O inspectoare din Constanța care a primit 5.000 de euro pentru transferul unei eleve la un colegiu din oraș și-a recunoscut fapta. A fost condamnată la doi ani cu suspendare, iar colegii din presă au rămas impresionați de limbajul folosit în această afacere: "Prietena a pregătit «prăjitura», doar să ţi-o livrez. Iau 4 kg de nucă luni." Nimic sofisticat, sunt mesaje codificate. Doar n-o să credeți că oamenii se uită de plăcere la TV Paprika. Jamie Oliver, parcă astfel îi spune ilustrului bucătar-șef de la care își iau lumina și vedetele noastre de cooking show. Cine știe ce învârte și ăla?!

* Proteinele microbiene ar putea înlocui carnea. Totul pentru ipocrita poveste de salvare a planetei. Că e ipocrită, nu e în totalitate reală. Știu și la ce riscuri ne vom expune dacă nu vom consuma în termen aceste proteine microbiene. Sau dacă nu le vom ține la frigider - la un moment dat ar putea mirosi a carne de care înfulecam și noi până mai ieri...

* Un bărbat din Bacău a fost oprit de polițiști pentru că avea 87 km/h în localitate. De fapt, lui îi atârnau tinichele mai mari: avea mandat de arestare în Austria pentru cinci infracțiuni. Lăsați, vreau să știu dacă i-ați aplicat puncte de penalizare!

Citit 844 ori Ultima modificare Sâmbătă, 07 Mai 2022 00:05

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.