Ironii care se scriu singure

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* A fost doamna Jill Biden pe la noi, dar pe subsemnatul l-a prins la țară. Hal de gentleman sunt - a trebuit să leg la vie tocmai când s-a perindat prin Capitală consoarta celui mai puternic bărbat de pe planetă. Nu l-a mai testat nimeni, e o vorbă care a prins, volens-nolens, rădăcini adânci. Mai dă el mâna cu vântul, dar șabloanele nu pot fi aruncate la coș.

* Clotilde Armand de la Sectorul 1 pretinde că a fost exclusă din lista invitaților la întâlnirea cu doamna Biden. Prin urmare, nici în poză nu s-a tras cu reprezentanta Statelor Unite. Într-un fel, are dreptate: ce să caute doamna Carmen de la Sibiu la întâlnirea cu omoloaga sa de la Washington? Clotilde, președinte! Ca să ne luăm de-o grijă.

* Alina Gorghiu a fost aleasă președinte la filiala PNL Argeș, așadar vremurile bune ale grupării liberale n-au apus. Unul dintre contracandidații Alinuței - căci a existat așa ceva, nu s-a mai respectat tradiția de la șefia națională a partidului - a luat cinci voturi. Îl cheamă și Zăbavă. Unele situații ironice se scriu singure.

* Caz revoltător la spitalul din Lugoj, anunță presa națională. Pacienții care așteptau să intre la consultație s-au trezit în toiul unei dezinsecții în desfășurare, chiar printre ei. Înțeleg că or fi fost prea mulți, dar nici chiar așa...

* Facturile la gaze naturale ar putea exploda, spun analiștii economici. Unul dintre ei, Adrian Negrescu (nu auzisem de el), ne servește o hiperbolă: "Pentru mulți români, vizita la hipermarket va fi ca la muzeu." Înseamnă că n-o fi chiar atât de rău. Cel puțin gălățenii au început să treacă pe la muzeu așa cum se duc la soacră înainte de întocmirea testamentului.

* Compatrioții își dau iarăși mâna cu ieșiri sub formă de concediu în Grecia. Au sărit în sus prețurile, este prima lor reacție. La ce inflație galopantă pare că vom "sărbători", nu cade tocmai rău să povestești peste ani că ultima ta vacanță s-a derulat în Paralia Katerini.

* O fetiță de 4 ani din Brăila a ajuns la spital după ce a căzut într-o canalizare din orașul vecin. În istorie intră, în schimb, șeful tehnic al Companiei de Utilități Publice. Era nevoit să dea explicații: "Ce mă zăpăciți la cap?" Așa este, trebuie zăpăcită pila care l-a înșurubat în funcție.

Citit 807 ori Ultima modificare Duminică, 08 Mai 2022 23:07

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.