Matematicienii Cio&Ciu

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Cum era clișeul acela? România a obținut primul loc pe echipe la Olimpiada Balcanică de Matematică, dar nu interesează pe nimeni. Gândiți-vă cine conduce principalele partide din România și mai discutăm cu alt prilej. Ciolacu și Ciucă au figuri de matematicieni, dar țin mai mult în ei.

* Sunt simpatici ai noștri când încearcă să pozeze în fecioare. De pildă, Vasile Dâncu, ministrul Apărării, a afirmat ieri de i-a jucat mustăcioara: "Astăzi, în Rusia va fi un uriaş festival al propagandei." Bossule, la noi, ca să nu ne mai uităm peste gardul vecinilor, e propagandă încă de după Revoluție. Mai ții minte cum câștiga Nea Nelu alegerile? Apoi, boala s-a luat în toate zonele eșichierului.

* Apropo, pe Vasile îl roagă căpitanul echipei de fotbal FCSB - Tănase i se zice sportivului - să le dea voie să joace pe Stadionul "Steaua" din cartierul Ghencea. Pentru cine nu știe, dom' ministru și câțiva generali prețioși și-au tras arenă. Noi, mulțimea, urmează să fim anunțați mai târziu.

* A stat cineva și i-a numărat, iar acum ne trezim cu dureri de cap. Spun asta doar până când voi face și eu parte din sistem (Doamne ferește!). România are 1,26 milioane de bugetari. E mult, prea mult, concluzionez acum. Dacă voi face pasul dincolo, o să evit orice comentariu, iar la nevoie voi îngăima că mai sunt destule locuri în "aparatul bugetar".

* Rochia doamnei Carmen Iohannis purtată la întâlnirea cu Jill Biden costă 2.450 de lei, au stabilit designerii de pe la noi. Mă aștept ca situația să fie analizată pe îndelete și la "Bravo, ai stil!" Sau nu, obiectele vestimentare din acel show nu sunt atât de ieftine.

* Căpușa de lux a Capitalei, CSM București, a ratat iarăși calificarea la turneul Final Four al Ligii Campionilor de handbal feminin. Cu toate că, bla, bla, bla, Cristina Neagu și alte jucătoare foarte bine remunerate stau sub această umbrelă. Din 2018 n-a mai pupat această echipă o fază finală și, foarte probabil, Lorenzo Lamas de Dâmbovița, înșurubat de mult timp la cârma grupării inventate după dispariția Oltchimului, va fi menținut în funcție. Măcar să fie amenințat c-un frizer...

Citit 684 ori Ultima modificare Luni, 09 Mai 2022 23:59

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.