Cine a furat, nea Sorine?

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Cîmpeanu de la Educație anunță că profesorii nu mai au voie să facă meditații cu elevii din clasele la care predau. Vor face schimb între ei, nu-i bai, exact ca în perioada clasoarelor cu timbre: "Vezi că am dublură la mogâldețe. Ți-l dau pe neastâmpăratul ăsta și-mi dai nebunatica aia."

* Pe Oprescu l-au prins la Atena, în Grecia. Ca să fugă de hotărârea definitivă a instanței, fostul primar al Capitalei, medic cu firmă serioasă, s-a furișat într-una dintre cele mai mari intersecții ale Europei. Să spună cinstit doctoru' cine a dat cu jula în locul său. El nu pare în stare.

* Udrea și nea Sorin, scăpați pe la vama cu Bulgaria, urmează să fie readuși acasă, dar nu chiar atât de devreme. În definitiv, de ce ne-am grăbi? Ideea e, însă, alta - nene, blocați sau anulați ieșirile alea dinspre vecinii de la sud de Dunăre! Cine știe cum îl cheamă pe următorul posesor de dosar cu șină din instanțele autohtone?

* Înțeleg că Oprescu manifestă o teamă endemică de zborul cu avionul, de aceea s-ar fi dus la greci cu mașina. De ce n-o fi ales calea ușoară? În Moldova noastră, care n-are autostradă și nici cine-știe-ce aeroporturi, ar fi fost mai greu de depistat.

* Festivalul de la Cannes a fost deschis cu o intervenție a președintelui ucrainean Zelenski. Mă aștept să-l văd și la Survivor, chiar în seara finalei. Cinstit, nu e prea mult? Poate o să fie luat în direct și în vestiarul fotbaliștilor de la Dinamo, înaintea barajului cu U Cluj. Echipa din Șoseaua Ștefan cel Mare chiar trebuie să rămână în Liga 1.

* După ce anunțase că va arunca 44 de miliarde de dolari pe Twitter, excentricul și mai puțin savantul Elon Musk a dat-o la întors: "Investiția nu poate continua". Scuze puerile, monșer. O fi încercat să-l achite și cu bonuri de masă...

* Un japonez căruia municipalitatea i-a transferat din greşeală peste 45 milioane de yeni a pierdut toți banii la jocuri de noroc. Ce ghinion pe norocul lui! Sau invers. Sau nu: de când există jocuri de noroc în Japonia? Aceasta-i întrebarea.

Citit 882 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Mai 2022 18:48

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.