O demisie scrisă în joacă

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Profesorii din România care încasează venituri suplimentare și nu le vor declara vor primi amenzi usturătoare. Domnule Iohannis, ce bine că s-a întâmplat ce s-a întâmplat la un moment dat! Iar ceilalți, exact cum spuneați în campania din 2014, ghinion!
* Ministrul Sportului a felicitat echipele din Miercurea Ciuc și Sfântu Gheorghe pentru calificarea în finalele de Cupă. Nu și pe FC Voluntari, o altă grupare care a răzbit. Eduard Novak, reprezentantul UDMR în Guvernul României, n-a avut jucării în copilărie. Ar merge să scrie măcar în glumă o demisie. E o glumă proastă mandatul acestui individ.
* După ample proteste de stradă, Bulgaria va renunța la taxa pe pâine, va mări alocațiile, pensiile și va ieftini carburanții. În plus, ne va ține în continuare în gazdă blonda. Lenuța Udrea a obținut o nouă amânare și e la rădăcina unui nou proverb: până n-o vezi sigur după gratii, să nu spui că va face închisoare. E cam ca zicătoarea cu nemții urcați în autocar.
* Întrebat de ce i s-a adresat lui Rădoi de la Metro cu "El Maximo", Sică Orban a întors-o ca la Ploiești. A livrat un răspuns întortocheat și neinteligibil, ținând totuși să spună răspicat că nu-i este prieten respectivului. Se subînțelege că are mari datorii față de acest El Chapo de subteran.
* Anunță agențiile de presă că toți curierii vor fi obligați să raporteze la ANAF persoanele care plătesc numerar la livrare. Ca să știm și să mai punem o industrie pe butuci. Doar n-o să...
* Conform unui proiect de lege, persoanele care vor desena pereții clădirilor vor primi amenzi usturătoare. Acum îți vine să înțelegi drama marelui Van Gogh.
* Numai unui amărât i se putea întâmpla: un ciclist din Eritreea, câștigător în premieră la Turul Ciclist al Italiei, a fost nevoit să abandoneze competiția din cauza dopului de șampanie de la final. I s-a dus ca un proiectil în ochi, iar bietul om nu mai poate continua ceea ce tocmai demonstrase că poate la un nivel foarte bun. Ceai de tei, nene, până și Mugurel Isărescu ne recomandă asta, nu spumante!

Citit 1083 ori Ultima modificare Vineri, 20 Mai 2022 00:22

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.