Ciorbele care ne ridică

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* România are cea mai mare creștere economică din UE, dar nu se resimte în nivelul de trai. Și nici nu trebuie, important e să știm. De multe ori, a mânca doar cu ochii e prea sățios. Deh, se apropie sezonul estival și se poate depune.

* Circulă pe surse informația că PSD-ul nu renunță la supraimpozitarea locuințelor scumpe. Cu alte cuvinte, nu prea poți să-l vezi cu ochi buni pe Klaus Iohannis...

* Desigur, politicienii, interlopii și maneliștii ar trebui să fie primii vizați de intenția social-democraților. Deși nu este obligatoriu să se aplice și la nivelul cel mai de sus al societății.

* Un constructor de autoturisme din Statele Unite cheamă urgent 350.000 de mașini în service. Motivul este înduioșător: "Nu se știe ce provoacă incendiile la motor, chiar și când este oprit." Pentru cei care deja au pățit-o, nici măcar atât nu se știe. Și nici cât i-ar mai fi trebuit mașinii de Pompieri să ajungă la momentul oportun.

* După finala "Cupei României" la fotbal, trofeu câștigat în premieră de Sepsi Sf. Gheorghe, vine rândul premianților: Dinamo va juca astăzi un prim meci de baraj pentru rămânerea în Liga 1. Dacă ești suporterul acestei echipe, cauți diverse variante de încurajare: lasă, mă, și Udrea era întâia blondă a țării, iar acum e prin eșaloanele inferioare din Bulgaria.

* Apucasem să pariez că Nuți va scăpa de strânsoare? Cred că mai am destul timp, există și avocați care pot reinventa justiția. Se subînțelege că port în spinare o pică personală, că am ceva cu poșetele la preț de limuzină ale fostei ministrese. Poate că la final se va întoarce ex-prezidențiabila și cu Cadrilaterul.

* Un bărbat din Galați, reținut după ce a furat mașina unui taximetrist, a pus o condiție picantă pentru a da declarații în sala de judecată: i-a cerut judecătorului patru ciorbe de burtă. Ne crește stima de sine, o asemenea informație ne apropie de statutul unei capitale culturale europene. Și gastronomice.

* Premierul Olandei, care folosește un model vechi de Nokia, trebuie să explice de ce și-a șters mesajele din telefon ani la rând. Să nu-mi spuneți că nevastă-sa l-a luat în acest hal la rost! Sper să fie ceva mult mai simplu, sper ca instanțele să-i solicite un asemenea răspuns.

Citit 859 ori Ultima modificare Vineri, 20 Mai 2022 18:53

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.