Marceluș, dolari, nene, nu lei!

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* "Cred că o familie ar trebui să aibă un venit de peste 3.000 de lei." E părerea lui Marceluș Ciolacu exprimată la Antena 3, de ca și cum este el vinovat că moderatorul l-a întrebat ce venit le-ar fi necesar românilor pentru un trai decent. Mă și mir că un politician de calibrul buzoianului nebărbierit din fruntea PSD-ului se exprimă în lei, și nu în dolari sau mărci, așa cum era pe vremuri pe la târg. Nu știam cum se scrie talcioc.

* Elena Udrea pare să nu se acomodeze cu vecinii de la sud de Dunăre. În ciuda faptului că i-a omenit (e doar o presupunere cu iz de adevăr), fosta prezidențiabilă a României strâmbă din nas: nu mai vrea să fie plimbată cu duba de la Sofia la Blagoevgrad. Sunt 100 de kilometri nenorociți pe care Nuți ar trebui să-i parcurgă cu avionul. La clasa Business, ca să n-o vadă toți bulgăroii în ceata săracilor. Of, Balcanii noștri!

* Subconștientul îmi spunea de mult că e spoială, însă mustața insului mă păcălea. Până mai ieri, când a comis acea declarație de vătaf, de ca și cum țara i-ar fi construit stadion. Ca să aibă ce dirija în timpul liber, mai exact să se joace de-a agentul imobiliar la scară planetară. În definitiv, nu sunt mulți proprietari de arene pe acest pământ. Ministrul Dâncu este. "FCSB-ul, ca să joace în Ghencea, ar fi trebuit să nu facă presiuni prin mass-media sau să-l înjure pe ministrul Apărării Naţionale, ci să încerce să facă o cerere la minister. Poate se aproba acest lucru în şedinţa de guvern", a spus Vasile din celebrul grup de la Cluj. Ca să nu ne mai întrebăm ca la bâlci de ce merg lucrurile prost în România. Ni se spune pe față cine-i jupânul.

* Fac din nou apel la un exemplu occidental, dacă tot ne raportăm la vest chiar și atunci când treburile nu funcționează. Boss-ul de la Apărare, după o asemenea afirmație care nu suportă epitet, și-ar fi dat demisia. Și ar fi fost și anchetat. Sau mai întâi anchetat. Ori ambele concomitent.

* Simona Halep a fost eliminată de la Roland Garros de o puștoaică de 19 ani din China. Românii s-au ambalat din nou, unii s-au grăbit să-i aplice etichete noi, cum că n-ar mai fi în stare să joace la cel mai înalt nivel, dar cred că Simo are o singură variantă la dispoziție: concediază antrenorul, champ! Și CTP a spus că nu există încă o chimie între voi, iar celebrul gazetar cu gecuță este policalificat. Mi-e și teamă să devin celebru, sigur i-aș intra în cavitatea bucală.

Citit 1080 ori Ultima modificare Vineri, 27 Mai 2022 19:24

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.