Nu ne mai înțelegem artiștii

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* De Ziua Românilor de Pretutindeni, sărbătoare ițită în ultima zi de duminică a lunii mai, a ieșit boss-ul cel mare la balconul Palatului Cotroceni și ne-a servit o dulcegărie: "Doar împreună, români de aici și de acolo, putem să construim România puternică și prosperă." Nu neapărat toți, unii dintre noi au voie la golf.

* Președintele Iohannis rescrie folclorul autohton: ești prevăzător și puțin responsabil dacă vara îți repari schiul, iar pe timp de iarnă, crosa de golf. Sau ți-o lustruiești, chiar nu știu cum poate fi asigurată mentenanța unei bâte cu cot.

* Artist în ultima perioadă, șeful PSD-ului are aproape în fiecare zi câte o nestemată. "Nu am nici cea mai mică problemă să fiu prim-ministru dacă asta vor decide colegii mei", a afirmat în weekend Marcel Ciolacu. Cu alte cuvinte, cineva trebuie să se sacrifice. Nene, dacă trebuie, eu o să mănânc carnea din ciorbă. Voi rămâneți pe zeamă lungă, face bine. Mai exact, hidratează.

* Site-ul Ministerului Apărării a fost atacat de hackeri. Mă așteptam să văd, cu acest prilej, fotografia retușată a lui Vasile Dâncu. Adică, să nu mai apară cu mustață. Ne poartă ghinion.

* O mașină folosită de polițiștii Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate la un filaj în București a fost ridicată de Poliția Locală. Toate ca toate, ne facem treaba, dar nu parcăm neregulamentar - asta pare să fi fost filosofia foștilor gardieni publici. Există încă glume care se scriu singure, la fel cum multe filme de comedie n-au avut nevoie de regizor și scenarist. Cât de nimerit rămâne titlul peliculei lui Porumboiu Jr, ”Polițist Adjectiv”! 

* Imediat după eliminarea de la Roland Garros, Simona Halep a decis să rupă colaborarea cu Virginia Ruzici. Mi-a stricat poanta fostul numărul 1 WTA. Eu ceream demisia lui Mouratoglou, iar ea a luat-o de bună.

* Inna, o fată care a intrat în industria muzicală înainte să învețe a cânta, i-a salutat în maghiară pe cei prezenți la concertul prilejuit de Zilele Municipiului Satu Mare. A fost huiduită în limba română, semn că nu ne mai înțelegem artiștii.

Citit 882 ori Ultima modificare Luni, 30 Mai 2022 00:10

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.