Unde ești, Dan Diaconescu?

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Manipulare grosieră la Digi24: Un clip popular de acum 14 ani, în care se vorbește despre muzică, a fost prezentat de maestrul Prelipceanu ca o discuţie despre război. Se vorbea în limba rusă în acel videoclip? Exista, așadar, principalul ingredient pentru a mai difuza un material în regim de breaking news. La fel, armate de ignoranți ni-l arată cu degetul pe Dostoievski, doar pentru că e rus, și "lecturează", în schimb, pe o bancă de pe faleză biografia lui Nuțu Cămătaru scrisă cu degetele lui Codin Maticiuc.

* Dar să nu-l uităm pe Preli, e genul de jurnalist care inventează o realitate paralelă doar pentru a capta atenția. Pe lângă el, Gâdea pare uman - ghidușia antenistului cu jocul de computer care simula războiul din Ucraina e candidă și mai merită o șansă. Unde ești tu, Dan Diaconescu, Doamne?

* Ca să parafrazez un geniu, îmi place impostura, dar îi urăsc pe impostori. Dan Petrescu, fost fotbalist, actualmente antrenor la echipa CFR Cluj, ne-a livrat materie primă. "În România, nu ştim să ne apreciem valorile. De 10 ani merg la acelaşi restaurant, o dată nu am avut o masă gratis", se lamentează cărpănosul care e plătit cu mai bine de 30.000 de euro pe lună. Sau are dreptate. N-am auzit ca marele Constantin Brâncuși să fi fost omenit în timpul vieții pe la vreun han. Leon Dănăilă, încă nu. Elisabeta Rizea n-ar fi avut nevoie.

* A fost câștigat un nou mare premiu la loterie. Pare mai degrabă mâna Guvernului pentru a rămâne bine din punct de vedere statistic. Dacă un român a pus mâna pe 1,7 milioane de euro, se poate spune că în medie ne-a crescut venitul național. Ura, să ieșim în stradă!

* Jandarmii și polițiștii l-au păzit pe manelistul Florin Salam la propria nuntă. Un anume Anaser Duduianu - trebuie să fie vreun chirurg de renume, nu un interlop - îl amenințase din Statele Unite. De aceea a fost liber pe străzi, cerberii erau masați la cununia valorosului. Pe banii statului, firește.

* Până și Shakira a fost înșelată, bărbatul său, Pique de la FC Barcelona, fiind scos cu preșul din locuința conjugală. Nu pricep, totuși, ce a văzut tânăra care i-a sărit în brațe fotbalistului? Nicio performanță în acest an, echipa sa n-a luat trofee și era să piardă și locurile care duc în cupele europene.

Citit 1073 ori Ultima modificare Vineri, 03 Iunie 2022 18:22

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.