Asomarea răspunderii

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Cum ar fi fost să auzi o asemenea năzbâtie prin 2018 sau 2019? Ar fi trecut drept un fake news îngrozitor. "Nou scandal în USR. Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, este acuzat de colegi că ar fi angajat fără concurs mai mulți apropiați la primărie." Eu nici acum nu cred așa ceva, citisem la o doamnă pe Facebook că oamenii din USR "se sacrifică pentru țară". De asemenea, eu știam că, înainte de sacrificare, este obligatorie asomarea. Desigur, asomarea răspunderii.

* CTP-ul a fost dat afară de la Digi 24, după ce în ultima emisiune susținută la acest post de televiziune și-a permis să critice însăși gazda (organizația). A dat de pământ cu deontologia acestei televiziuni de știri, cunoscută fiind manipularea josnică întâmplată în prime-time, cu Prelipceanu la microfon. Rusul din videoclip fusese filmat cu 15 ani înainte, nicidecum în timpul războiului din Ucraina. Tudor Popescu a împărțit cartonașe roșii și s-a trezit fără extra-job, dacă astfel poate fi încadrată colaborarea sa cu cabliștii lui Teszári. Concluzia cantitativă ar fi următoarea: nene, încep să-și piardă românii locul de muncă.

* Altfel, Digi 24 pare să fi coborât mult standardele, e sub Antena 3 din toate punctele de vedere. Pe baza criticii live a CTP-ului, ar fi putut să șteargă în doi pași și trei mișcări enormitatea debitată de Preli. Era nevoie de puțină creativitate și simț al umorului, nicidecum de vanitatea care mi-a scos acest brand de pe telecomandă. Iar acum, pentru sfaturi, îi aștept încolonați la casierie.

* Un autoturism de lux marca Ferrari a fost ridicat luni, 6 iunie, de Poliția Locală București după ce a fost parcat pe o trecere de pietoni din Sectorul 1. Dacă nici aceasta nu-i știre publicitară, înseamnă că degeaba am pierdut nopțile pe la serile dedicate consumatorilor industriei de profil. E o reclamă la Poliția Locală, evident.

* Ieri a fost Ziua Mondială a Salariului Minim pe Economie. La noi i se spune altfel: "Te trec așa în cartea de muncă, îți mai dau ceva pe lângă și, când o să ne redresăm, te chem la renegocieri." Și nu te cheamă.

Citit 1027 ori Ultima modificare Marți, 07 Iunie 2022 19:05

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.