Charlie care ne strică imaginea

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Devin mizantrop la întâlnirea cu anumite titluri: "Un pod s-a prăbușit la inaugurare." S-a întâmplat în Mexic, dar orișicât. Se aude că și Mercur e puțin retrograd, la noi, peste Dunăre, lângă Brăila, încă se lucrează, așadar n-avem nevoie de emoții. Se aude, domnule Grindeanu?

* Un deputat, Cristina Prună de la USR, a scris pe Facebook că a ajuns să plătească un tarif social la energia electrică. Adică beneficiază de o subvenție din partea statului român, cu toate că este parlamentar. Pare-se că doamna Prună n-a fost până acum la cantina căsoiului din buricul Bucureștilor.

* Nu te poți minuna că dai la energie electrică o mână de firfirei, păstrând proporțiile, câtă vreme ciorba și friptura de la subsolul Casei Poporului costă câțiva leuți. Sau o poți face la pachet, dar trebuie să te aștepți la priviri ucigașe din partea colegilor. Și la prânz, și la cină.

* Nicuşor Dan, primarul Capitalei, a fost filmat trecând strada prin loc nepermis împreună cu fetiţa sa. Omul n-a rămas dator, a venit cu o replică pe măsură: "Faptul că există oameni care mă filmează în viața privată înseamnă că am deranjat anumite grupuri de interese." Gata, l-a mai învins Securitatea pe unul, iar avem inși bine înșurubați care se ascund, în ciuda cinicului aspect că nimeni nu se află pe urmele lor. Iar unele grupuri de interese, care au ținut ca trecerile de pietoni să fie desenate pe stradă, merită oprobriul nostru.

* Ca să-i dau un aer mai relaxat, de folk și voie bună, astfel aș putea comenta ultimele meciuri ale echipei naționale de fotbal, ambele pierdute la zero: "Vinovații fără Herțegovină/ Cer să se facă lumină." S-a jucat în Bosnia marți seară, de fapt au jucat mai mult gazdele. Ai noștri au devenit defavorizați ai branșei, ar merita niște ajutoare de la FIFA și UEFA.

* La o zi după ce a fost furată din Timișoara, drona lui Charlie Ottley a fost găsită în Bacău. Se vor întreba unii cine este distinsul domn Ottley. Eh, un britanic care le face treaba regizorilor români - în timp ce ei sunt ocupați cu "babardelile cu bucluc" din spațiul carpato-danubiano-pontic, nenea Charlie trage pe bandă frumusețile țării. Câtă desuetudine, ăsta chiar intenționează să ne strice imaginea.

Citit 952 ori Ultima modificare Miercuri, 08 Iunie 2022 18:29

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.