Podurile care fac flotări

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Un pod rutier modernizat vara trecută s-a făcut bucăți. Un autocamion și o autoutilitară au fost prinse între dărâmături. S-a întâmplat în județul Neamț. Îmi vine a spune că e doar o perdea de fum, un subiect aruncat la derută ca să nu vedem ce se mai întâmplă/votează prin Parlament. Întrucât e neverosimil. Și scriam zilele trecute că nu-mi plac știrile despre podurile care fac flotări, aveam un exemplu proaspăt din Mexic.
* Baronul PSD de Neamț Ionel Arsene, care a binecuvântat lucrarea, și-a pus numele în joc. Ne-a rugat să fim liniștiți: "Vă garantez că zeci de ani acest pod nu va mai reprezenta vreo problemă." Doamne, ce trece timpul, ce se duc deceniile!
* Ministrul Muncii, Marius Budăi, a anunțat că se discută despre impozitarea progresivă a bugetarilor care câştigă mai mult decât preşedintele ţării. Dacă nici proiectul acesta n-ar trebui să poarte numele șefului de la Cotroceni... Legea Iohannis, născută dintr-o invidie oarecum justificată, dacă analizăm liniștit chestiunile din ultima perioadă. Chiar așa, cum să încasezi mai mult decât primul om în stat, dai la fel de bine cu crosa de golf?
* Emmanuel Macron, președintele reales al Franței, vine în România miercurea viitoare, asta însemnând o mini-vacanță mai scurtă pentru domnul Iohannis. Vin Rusaliile, orice bugetar are liber și luni, dar soțul doamnei Carmen de la Sibiu își luase concediu întreaga săptămână. Că merită, nu-i așa? Ghinion.
* Sfaturile lui Vasile Dîncu pentru elevii militari - a apărut peste tot, în presă - e sublim. Prima mustață a țării rămâne un filosof. Cu epoleți, așa a fost mereu. Iată ce le-a transmis răcanilor: "Uneori, succesul buticarului îl eclipsează pe cel al şefului de promoţie, dar e pe termen scurt." Noi, din nefericire, nici buticari nu mai avem, suntem cu toții doctori și masteranzi.
* Informație puțin credibilă. Un polițist aflat în concediu paternal ar fi fost prins cu droguri la Festivalul SAGA. Trebuie să fie vreo greșeală la mijloc, nici în filme n-am văzut așa ceva. E drept, mă uitam la producțiile în care hainele nu fac aderență pe epiderma umană.

Citit 757 ori Ultima modificare Vineri, 10 Iunie 2022 20:55

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.