Bancuri cu naționala. Și cu CTP

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* N-a fost decât o diversiune. Naționala de fotbal a României a pierdut acum două seri ca să mai uităm de podul ăla din județul Neamț. Încerc să-mi dau seama cum a dat ieri ochii Iohannis cu Macron, la Mihail Kogălniceanu. Zeci de minute au împins în discuție numai banalități, situații ciudate din horoscop, date meteo, doar pentru a nu pomeni penibila reprezentativă pregătită de Iordănescu junior.

* Unele bancuri chiar se întâmplă. CTP, după numele real Cristian Tudor Popescu, anunță în social-media că viața sa a luat-o razna după concedierea de la Digi 24. Suferă tare de tot gazetarul: "Dacă nu ești la televizor, nu prea mai ești folositor." Nu apar la TV, însă termenul de garanție nu-mi bate în portocaliu. M-aș gândi, de asemenea, la oamenii care muncesc și de Paști, dar și de Crăciun, fără să fie colegi de platou cu Preli sau cu Mândruță. Nici ei n-or fi de folos?

* Președintele Consiliului Concurenței, Bogdan Chirițoiu, acel domn cu figură și pilozități faciale specifice perioadei interbelice, a pus batista la locul ei. Firește, pe țambal: "Șoferii au tot dreptul să fie nemulțumiți, dar creșterile de prețuri nu depășesc media Uniunii Europene." Cu alte cuvinte, mergeți, fraierilor, și alimentați unde e mai ieftin! La Varșovia sau Budapesta e mai bine decât la Călărași? N-aveți decât.

* În cadrul Evaluării Naționale, elevii de la o școală din Dolj au primit la limba română subiectele pentru şcolile în maghiară. De vină nu poate fi decât domnul profesor Iohannis, care certa muzical PSD-ul în urmă cu aproape doi ani: "Jó napot kívánok!". Cumva, rimează cu celebrul vers "Mă dusei să trec la Olt."

* E control masiv la Poliția București, după ce patru mascați de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale ar fi ajuns "agenți de pază" la nunta manelistului Florin Salam. Pentru completare de venituri, nene. Dascălii, așa cum li se mai spune profesioniștilor de la catedră, de ce oferă meditații? Mă iertați, dom' președinte, nu mă refeream la dumneavoastră, că nu mai aveți timp de așa ceva.

Citit 1085 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Iunie 2022 21:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.