Îți mai cunoști nevasta?

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Emmanuel Macron a refuzat să meargă la hotel și a preferat să doarmă la cort, în timpul vizitei din România. Pare mâna doamnei Brigitte, care rămăsese acasă. E geloasă, e de înțeles: "Măi copile, n-o să stai în România la 4 sau 5 stele, că e confort maxim, iar când e confort maxim, îți vin tot felul de idei. S-a înțeles sau întoarcem foaia?"

* Pentru a nu contracta variola maimuței (intenția Organizației Mondiale a Sănătății de a-i schimba numele, doar ca să grohăie fericită corectitudinea politică, e deplorabilă), ministrul Sănătății de la noi vine cu sugestii spectaculoase. "Evitați relațiile intime întâmplătoare cu persoane necunoscute!", spune Alexandru Rafila, iar mulți dintre compatrioți s-au prefăcut instantaneu că nu-și mai cunosc consoarta.

* Rafila ar fi putut face reclamă pe față la prezervative, însă a preferat să treacă drept un filosof de școală nouă. Plasticul nu e bun, planeta trebuie salvată cumva.

* Cercetătorii de la Laboratorul Medical Research Council Cambridge din Marea Britanie au făcut o descoperire neobișnuită: creierul sănătos este mai fierbinte decât se credea până acum, depășind 40 de grade Celsius. Nu e nimic surprinzător, astfel este validată zicala conform căreia în încăperile în care se muncește pe cărări accesibile intelectualilor, miroase a materie încinsă.

* Se jură cu mâna până la urechi anumite caractere frecventabile că la Palatul Victoria miroase a parfumuri scumpe, că nu este poluată în niciun fel atmosfera. Cine ar fi crezut altceva?

* Guvernul pregătește impozite substanțial mărite pentru câștigurile din jocurile de noroc. Asta pare a fi drama cartoforului autohton - pe lângă faptul că nu te mai poți despărți de păcănele, mai trebuie să-i dai și mărunțiș lui Ciucă "al nostru".

* Un gălățean câștigă 69.000 de euro pe lună. Bănuiesc că vine din mediul privat, cu toate că nimic nu ne mai poate surprinde. L-aș premia că n-a plecat în alte zări - astfel, venitul mediu din urbe este la cote nebănuite. Banul tot la ban ar trage, cum ar veni.

Citit 1031 ori Ultima modificare Joi, 16 Iunie 2022 23:31

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.