Nea Nicule, matale ești?

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Fosta primă blondă a României a fost adusă acasă și parcată la Târgșor, penitenciar exclusiv pentru doamne. Elena Udrea se întoarce după o binemeritată vacanță petrecută în Bulgaria. Ca reginele, cum ar bombăni nostalgicii.

* Scrie presa că Nuți n-are voie cu lămâi în spatele gratiilor, întrucât acest aliment este folosit ca ingredient pentru administrarea heroinei, drogul cel mai des întâlnit în penitenciare. Bla-bla-bla. De aici pricepem că va locui ca în hotelurile de cinci stele, chiar și cu jacuzzi și televizor agățat de perete. Perdeaua de fum e perdea de fum, trebuia oricum aruncată în agora. Mai lipsea să ni se spună că nici cu ATV-ul nu va avea voie în perioada specială a priponului.

* Edward Iordănescu, ins căruia i se zice și Edi, rămâne selecționerul Naționalei de fotbal a României, cu toate că suporterii i-au cerut demisia. Răzvan Burleanu, președintele federației de specialitate, a încercat să îmbrace revalidarea lui Iordănescu Jr.: "Nu putem accepta mediocritatea în teren." Corect, e bună doar aia de prin birourile forului condus până în 2013 de Mircea Sandu.

* Un ministru din Australia consideră că oamenii nu ar trebui să folosească electricitatea timp de două ore în fiecare seară dacă "au de ales". Tehnologia a evoluat la cote incredibile, totul a ajuns la nivel de gadget și digitalizare, e program non-stop la TV, Internetul nu cunoaște limite, 3G-ul a fost urmat de frații lui mai mari, 4G și 5G, nimic nu se poate fără energie și, buuum!, deodată se trezește unul de pe la ei că ar fi mai bine cu becul stins. Și fără ceva funcțional în priză. Nea Nicule, ia zi, bre, tot în Cuba ești sau ai schimbat continentul?

* Cercetătorii propun ca focarul internațional actual de "variola maimuței" ar trebui să fie numit hMPXVB.1. Specialiștii în IT spun că noua denumire seamănă mai degrabă cu o parolă de siguranță pentru un cont online. Conține litere, cifre și semne de punctuație. Și totuși, îi scapă ceva - trebuia să aibă și celebra "coadă de maimuță".

Citit 927 ori Ultima modificare Sâmbătă, 18 Iunie 2022 00:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.