Cu „pinguinul” după beneficii

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Joe Biden, tipul de 79 de ani care conduce Statele Unite ale Americii (alt verb n-am identificat, altă rimă nu m-a interesat), a căzut de pe bicicletă în timpul unei plimbări pe lângă casă. Semnele sunt evidente, lumea nu traversează o perioadă grozavă, iar ce-i mai rău abia urmează: nea Gicu de peste Atlantic călare pe bicicletă poate fi, cum s-a și demonstrat, o armă albă. Doar că pe lângă domiciliu i se plimbă doar gărzile de corp.

* Credea cineva că președintele Biden nu e în formă? Abia atunci când îți julești coatele, arăți că ești dispus la orice pentru a te bucura de viață. Apropo, dacă Putin are sosii, așa cum se scrie de ceva vreme, bossul din SUA de ce nu și-ar permite una? De ce nu una dintre copiile sale să fi venit în nas direct de pe "biclă"?

* Românii pot verifica în timp real prețul benzinei și motorinei din localitatea lor cu ajutorul unei platforme online. Exact ca atunci când intri pe site-urile de cazări în țară și peste hotare - nu-i obligatoriu să te și duci undeva, doar îți imaginezi că te-ai putea pierde prin Praga, la Berlin, Londra sau în stațiunea vrânceană a Galațiului, în speță Lepșa. Eh, lasă pe alții să suporte asemenea rușini!

* Hora unirii prestată în weekend de Ciolacu și Cîțu la Chișinău este înduioșătoare. Se poate, așadar, ca doi foști adversari politici intrați mai mult de nevoie într-o ecuație de guvernare să presteze, conform tradiției, doi pași la stânga și unul la dreapta. Nu doar să danseze pinguinul după fonduri și alte beneficii.

* Pentru rockerul Cîțu, abia aceasta este o înfrângere: nu neapărat extragerea sa din funcția de premier, ci cointeresarea într-o horă populară, ca nucleul dur al votanților lui Ciolacu.

* Multiplul campion de Formula 1 Lewis Hamilton a răbufnit la adresa echipei sale, fără să surprindă în mod special: "Mașina asta e un dezastru". Cunosc sute de gălățeni care folosesc aceeași expresie, dar continuă să populeze parcările din municipiu. Unii, nemaiavând loc pe trotuar, aleg ca variantă de avarie strada.

Citit 839 ori Ultima modificare Duminică, 19 Iunie 2022 17:03

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.