Audiența celor fără audiență

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Avea dreptate cetățeanul Turturică, uns jupân la TVR: Cum să dai, nene, înot în prime-time? Și "Insula Iubirii" sau "Schimb de mame", când? Că noaptea e show-ul doamnei Eugenia Vodă, "Profesioniștii", emisiune care nu cred să fi văzut vreodată lumina zilei.

* Drept este că s-a difuzat ceva, dar după ce s-a creat o presiune în social-media, după ce nu doar televiziunea națională, dar și cele dedicate sportului se făcuseră că plouă. În bazin, desigur. Și după ce Turturică ne-a bătut obrazul că o asemenea transmisiune "nu face audiență". Așa o fi, dar aștept să-mi prezinte mai întâi emisiunile teveristice care deja "riscă" acest termen intitulat audiență. Doamne ferește!

* Ministrul Apărării Naţionale, Vasile Dîncu, pe care n-am intenționat să-l evit, a revenit în prim-plan. Nu prime-time, Turturică, prim-plan! Nea Vasile zice că nu există niciun pericol ca România să fie atacată în contextul conflictului dintre Rusia şi Ucraina şi că, implicit, românii care îşi petrec concediul pe litoralul Mării Negre nu se află în vreun pericol. De ca și cum ar plăti statul pentru sejurul acestora... 

* La ce tarife se practică pe la Mamaia și prin împrejurimi, nu riscă măcelarul să ne strice feng-shui-ul sau vreun nenorocit de șezlong. Înțeleg că numai închirierea unuia costă 100 de lei. Producția trebuie să depășească mia de euro.

* Camera Deputaţilor a respins, acum două zile, un proiect de lege privind alegerea primarilor în două tururi de scrutin. Ca să știți ce faceți prin 2024, nu de alta. Luați la puricat numele inșilor și partidul din care fac parte și răspundeți-le aplicat la următorul scrutin! Cum, nici voi nu mai rămâneți prin zonă?

* Un şarpe de aproximativ doi metri a fost capturat de jandarmi în apropierea Spitalului Judeţean Galaţi. Se duce vestea, pesemne, că avem planuri serioase. O fi auzit și el că a noastră urbe a intrat în circuitul turistic, așa cum se dorește. Vești proaste, însă, nu doar pentru șerpi. Nu se pune problema să devenim stațiune.

Citit 946 ori Ultima modificare Miercuri, 22 Iunie 2022 19:52

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.