"Daea" e nevoie de Daea

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* Veste bună din sânul familiei Iohannis. Doamna Carmen a fost diriginta unuia dintre cei doi elevi din Sibiu cu media 10 la Bacalaureat. Carevasăzică, măcar o persoană din cuplul prezidențial își face bine treaba. Se înțelege de aici că doamna profesoară nu prea a părăsit orașul de pe Cibin. Cine știe ce petreceri se dau pe la Cotroceni în absența sa?

* Elevul din inima Transilvaniei o laudă pe doamna Iohannis: "Ne-a învățat să fim, în primul rând, oameni." Cu soțul nu prea i-a ieșit, dar sunt convins că e perseverentă.

* Titularul de la Transporturi, Sorin Grindeanu, a fost desemnat ministru interimar al Agriculturii, după demisia lui Adrian Chesnoiu. Ar trebui, și de dragul jocului de cuvinte, ca agricultura românească să înceapă să meargă ca pe roate.

* Mi-e dor de nea Petrică Daea, îi este pomenit tot mai des numele după plecarea lui Chesnoiu. Cum ar fi să-l readucă băieții la minister? Gurile rele spun că, pe lângă numerele savuroase, dar involuntare, de stand-up comedy, Daea ar cunoaște niscaiva meserie. Prin urmare, n-ar fi rău să fie readus pentru a cumula pensia cu salariul. Ne-am mai distra și noi, uitând de toate crizele, și poate că s-ar mișca ceva și pe frontul care ar trebui să ne umple frigiderele.

* Rareș Bogdan, băiatul cu papion și batistuță din PNL, l-a lăudat pe prim-ministrul Ciucă. "Avem un premier extrem de responsabil", l-a scuturat de scame Răreșel pe generalul adus la Palatul Victoria, în speranța că la viitoarele alegeri nu va mai fi nevoit să plece pe sectoare. Sau la GAZ, compatrioții care au trecut prin stagiul militar obligatoriu știind la ce mă refer.

* David Popovici a fost primit la Guvern de premierul Nicolae Ciucă. Declarație prezentă în titlul știrii: "L-am sfătuit să rămână acelaşi om." Mi se pare corect ca David să-i fi făcut această sugestie lui "Ciucă al nostru". Cu toate că ar fi destule de schimbat.

* NATO va creşte masiv numărul Forţei de Răspuns la peste 300.000 de militari, a anunţat secretarul general al Alianţei Nord-Atlantice Jens Stoltenberg. Ca să se încălzească mai ușor unul într-altul. De unde gaze?

Citit 830 ori Ultima modificare Marți, 28 Iunie 2022 19:08

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.