Soarele de pe strada unora

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Un mare bravo pentru vechiul și noul Petre Daea, propus la Ministerul Agriculturii. Croit pe afirmații din topor, fără make-up-ul PR-ului, dușmanul cormoranilor le-a dat peste nas deștepților din Executiv care fac apeluri împotriva risipei de apă: "Udați culturile! Planta nu poate trăi fără apă." Wow, cum, tataie, roșia sau ardeiul gras nu se face direct în galantarele supermarketurilor? Tot acolo izvorăște și laptele de vacă. Am auzit eu la un copil de grădiniță...

* Vremurile bune sunt la trecut, ne trebuie rezistență și sănătate mintală pentru ce va urma. Important este să zărim și perdelele de fum, e posibil, totuși, să ne sară în ochi. De la foame, devii vigilent. Cu toate că există și riscul intitulat paranoia.

* Viorel Hrebenciuc, un cetățean onorabil, iese mai repede din închisoare. Judecătorii au decis că poate fi eliberat condiționat. Prin urmare, nu pentru toți românii e greu. Mai apare soarele și pe strada celor care au dat România la vrac.

* Anunță publicațiile de nișă că românii se tem să mai cumpere case și terenuri. Criza și dobânzile mari la credite ar fi principalele motive. Și, da, mai întâi trebuie să-ți asiguri necesarul de pâine și proteină. Iar dumneata ești rugat să cumperi în continuare ziarul, ca să am unde-mi da în continuare cu părerea. Mulțumesc!

* Alte organizații de media ne oferă sfaturi pentru a deveni cumpătați la cumpărături. Hm, nu-s necesare asemenea sfaturi. Viața bate filmul, chiar și literatura este trântită la podea. Dar măcar e haios titlul, pariez că e dat de un inutil care niciodată n-a mers la șoping: "Top 8 recomandări de preţ ca să opreşti urgia cheltuirii banului peste bugetul stabilit." Astea le-ar prinde bine guvernanților, însă ei și-au angajat consilieri.

* Elevii din Marea Britanie se plâng că nu-și mai permit masa de prânz: "Carnea de vită sau pui dispare din meniu." Veniți prin Moldova noastră, iar apelul le este adresat jurnaliștilor bucureșteni! Pe aici s-a prăpădit de mult și micul dejun.

Citit 941 ori Ultima modificare Joi, 07 Iulie 2022 21:15

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.