Or fi făcut și ei ceva pentru noi

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* La 25 de ani de la lansarea Parteneriatului Strategic între România și SUA, președintele Iohannis a cântat un mesaj important. România a devenit cel mai constant și de încredere aliat al Statelor Unite în regiune, a spus șeful statului, reamintindu-ne cât de bine ne este după ce vizele pentru țara noastră au fost aruncate la coș. Cum, încă mai există vize? Haideți, n-o să cred că bossul de la Cotroceni doar se află în treabă, periind gratis "partenerul strategic". Ceva tot trebuie să fi făcut și ăia pentru noi.

* Rafila de la Sănătate se contrează de la distanță cu Arafat de-peste-tot: "Sunt un om al dialogului, dânsul e un om al monologului." Ca să vă dați seama cât de bine înșurubat în sistem este inventatorul SMURD... Data viitoare, mă aștept să-i ungă și clanța cu pastă de dinți. Dar nu Rafila, poate îl va trimite pe Budăi sau pe Olguța.

* Petre Daea, intrat în pâine ca și cum n-ar fi plecat niciodată de la Agricultură, o arde poetic prin țară. Atât de poetic, încât ai mei confrați rămân pe lângă miez. În agricultură, nu se ține seama de zile libere, ci de pretenţiile animalelor şi plantelor, cărora le lipseşte din codul genetic calendarul odihnei, a nuanțat nea Petrică, iar nătăfleții din media titrează. E cazul celor de la ziare.com: "Daea lovește din nou cu o declarație aiuritoare." Dimpotrivă. E o afirmație aplicată, doar n-o fi vina matusalemicului de la PSD, măi băieți, că nu v-a plăcut beletristica. Când n-o mai fi voie cu personificări, cu metafore, o să rugăm reprezentantul Guvernului să vină doar cu cifre. Că le mai trântește și de pereți, iar serialul cu cormoranii e cea mai nimerită dovadă, ține de evidență, însă fostul comunist chiar e spiritual în comparație cu Ciucă, Iohannis, Cîțu și mulți alții.

* M-am frecat de câteva ori pe lângă globii oculari după ce am trecut prin următoarea informație: "Cel puţin nouă femei care au participat la o petrecere a Partidului Social-Democrat german (SPD), desfășurată în prezenţa cancelarului Olaf Scholz, au fost victime ale drogului violului, a confirmat sâmbătă pentru AFP un oficial SPD." Nene, Germania sau Vaslui, cu tot riscul de a călca într-un păcat la modă?! Se simte tot mai clar că a plecat tanti Angela de la butoane... A început războiul, se petrec altele etc.

Citit 850 ori Ultima modificare Marți, 12 Iulie 2022 11:24

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.