Băi de nămol. La baionetă

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Potrivit unui proiect al Ministerului Apărării Naționale, românii încorporabili și rezerviștii aflați în străinătate vor fi obligați să vină în decurs de cincisprezece zile în țară în caz de război. Dar de unde conflict, cetățene? Vasile Dâncu ne-a garantat liniște, aer curat și băi de nămol. Pentru alea din urmă mi-aș face deja o rezervare. E o luptă pentru ele la baionetă.

* Sistemul sunt eu, pare să afirme Arafat, care a ieșit cu o replică la ironia lui Rafila. Suntem nevoiți să apelăm tot la scriitura clasică și să spunem că sistemul e și mort, însă nu dorește să se predea. Totuși, nene, timpii de antenă sunt prea scumpi pentru ale voastre răfuieli. De ce nu vă depuneți mandatul (a demisiona e prea vulgar) ca să mergeți în parc pentru "a o da la pace"?

* Cum e nevoie de o perdea de fum, o și simțim. Și este, cu tot riscul de a rupe negația poetului. Disputa momentului din social-media autohtonă e demnă de râs: "Cum ar trebui să se comporte părinții atunci când își iau copiii la restaurant?" În primul rând, la cât de mult cresc prețurile, noțiunea de restaurant va deveni o rara avis. Sigur nu ți-ai mai lua odrasla cu tine la local, te-ar împinge într-un faliment personal de răsunet. Revenind la duda care a împărțit internetul în două: trebuia să mănânce și gura "experților în parenting" care cresc doar căței și pisici.

* Știre de ultimă oră. Media din clasele V-VIII nu va mai conta la admiterea la liceu din 2023. În general, nimic din școala românească nu va mai conta, însă ne e jenă să recunoaștem.

* Un pasager a cumpărat un bilet de avion doar ca să-și caute bagajele pierdute pe aeroportul din Dublin. I-aș copia gestul: aș putea lua un tichet doar pentru a face un selfie de Facebook și Instagram: "simțindu-mă bine la..." Aș primi validarea comunității roase de invidie și ipocrizie.

* Ditamai bucata de Lamborghini, în valoare de 320.000 de euro, a fost confiscată de polițiștii englezi pentru că proprietarul uitase să-și facă asigurare. Trebuie să fie vorba de vreun amărât care primise mașina drept rest la pâine, altfel nu pricep cum forțele de ordine din Marea Britanie și-ar pune în cap vreun membru al lumii interlope.

Citit 1052 ori Ultima modificare Marți, 12 Iulie 2022 23:42

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.