Mesaj pentru nespălați

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Ieri, de Ziua Națională a Franței, Klaus Iohannis i-a scris lui Emmanuel Macron. La final, i-a solicitat doamnei Brigitte să-l lase pe Emmanuel la joacă. În spatele blocului transatlantic.

* Presa din România a fost inclusă în grupa de mare risc privind libertatea de exprimare, potrivit unui raport al Comisiei Europene prezentat zilele trecute. Ador eufemismele, or, concluzia de față nu poate fi decât o salată de expresii care înlocuiesc termeni necuviincioși, nedemni pentru un adevăr exprimat în spațiul comunitar. Carevasăzică, presa de pe la noi s-ar putea alege cu bulină roșie ca imobilele care n-ar mai putea suporta un seism ca acela din anul 1977.

* Echipa CFR Cluj a fost eliminată de la masa bogaților din fotbal (nu e ca și cum ar fi avut oricum un scaun, dar orișicât), însă industria HoReCa a avut de câștigat cu acele 41 de camere single închiriate de Pyunik Erevan. Cunoașteți, bănuiesc, povestea spusă de ilustrul antrenor Dan Petrescu. Cu alte cuvinte, fotbalul românesc, prin campionii din capitala Ardealului, a deschis Cutia Andorrei.

* Primarul Capitalei, matematicianul Nicușor Dan, anunță că problemele cu apa caldă vor mai dura. Vor mai fi scoase câteva culegeri de probleme cu apa caldă. Nu pricep de ce nu și-a modelat acest mesaj, altfel ar fi fost receptat de contribuabilii nespălați.

* Conform unui studiu recent, 66,5 la sută dintre români nu sunt în stare să negocieze cu salariul până la finalul lunii. Adică nu le ajunge, căci despre economisire nu e cazul să discutăm. Presupun că au fost chestionați doar cei care scriptic dispun de o leafă. Există, pe de alte parte, și compatrioți care au scăpat de grija asta. Îi întâlnim prin parcuri, stații de autobuz, prin boscheți etc.

* Un turist român a fost zărit cu bidonul cu vin pe o plajă din Thassos. "I-am văzut paharele cu gheață de la bar", se jură un oarecare pe Facebook, iar povestea s-a rostogolit uimitor de eficient. Deja Costineștiul are un iz de St. Tropez, cu toate că nu știu cum e pe acolo. Pe la Costinești, mă refer.

Citit 1088 ori Ultima modificare Joi, 14 Iulie 2022 23:08

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.