Băgați marotele în service!

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Pe final de sezon estival se aprind niște artificii la granița Serbiei cu Kosovo. Nouă, gălățenilor, deja obișnuiți cu pocnitorile nocturne de la restaurantele care organizează nunți aproape în fiecare zi, ne place să credem că unii se grăbesc să aducă Revelionul 2023. Ca să alunge metaforic belelele ultimilor ani. Nici în Marea Chinei nu e mai multă liniște, zonă în care călătorește președinta Camerei Reprezentanților a Statelor Unite, Nancy Pelosi. Se pare că marota Buhnici e defectă în afara spațiului României și, vorba băieților care se ocupă de unboxinguri, trebuie băgată în service.

* A fost publicată o nouă situație căreia pompos i se spune "sondaj de opinie". Înțeleg că PSD-ul a ajuns la 37 la sută, ceea ce nu poate mira, dar cel mai mult distrează întrecerea neoficială a căpeteniilor: la capitolul încredere, clasamentul este deschis de liderul PSD Marcel Ciolacu, cu 25 la sută. Pe locul doi se situează premierul Nicolae Ciucă (18 procente), iar pe trei vine preşedintele Klaus Iohannis (15 coți). Curat ghinion!

* Cineva să-l anunțe pe Mircea Geoană că n-are șanse la alegerile prezidențiale din 2024, altfel iară pățește vreo rușine, ca-n 2009! Marcelică, dacă e acum la aproape 40 de procente... De fapt, mă iertați, că el trebuie să treacă pe postul lui "Ciucă al lor" la Palatul Victoria și-i va mai sări smalțul. 

* Ministerul Sportului a recunoscut practicarea oficială în România a două noi ramuri sportive: Pole Sport – Sportul la Bară (aici avem talent cu carul, am putea deveni o forță universală) şi Padelul. Telemunca sau jobul "remote" se înscrie pe lista de așteptare. În câțiva ani va deveni mișcare olimpică.

* O echipă de fotbal din Liga 1, Hermannstadt, și-ar putea închide porțile din cauza dificultăților financiare. N-avea ce căuta în Sibiu o asemenea disciplină, în urbea boss-ului de la Cotroceni nu pot prospera decât golful și schiul.

* Mi-a atras atenția următoarea bazaconie care, în final, se dovedește a fi o poveste reală cu potențial de blockbuster. Un şofer român de TIR, căutat de autorităţile din Germania după ce s-a pierdut într-o pădure şi a abandonat camionul, s-a întors în România şi s-a angajat la o altă firmă, tot pe postul de conducător auto. De TIR, firește, nu-i permitea orgoliul să retrogradeze în liga dubițelor. Să mai spui că nemții sunt infailibili! Ăia îl caută în continuare.

Citit 978 ori Ultima modificare Marți, 02 August 2022 19:05

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.