Austeritate și asceză

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Iese la rampă fostul întâi mustăcios al republicii. Liviu Dragnea îl atacă violent pe fostul său protejat, Petre Daea, așa cum îl consideră presa națională: "Pentru mine nu mai este om. L-a turnat pe Chesnoiu pentru a-i lua locul." E o declarație gravă, însă eu mă gândesc la altceva: ce procuror ar lua de bune afirmațiile lui nea Petrică? Domnia sa le știe pe astea din agricultură și mai mereu vorbește în parabole. Pe bază de figuri de stil, e imposibil să întocmești un dosar penal. Livache, ți-ai pierdut simțul umorului.

* Conform calculelor de ultimă oră, România intră în topul celor mai sărace țări din Uniunea Europeană. Noroc de Florin Cîțu, când era premier, că ne mai trăgeam de bretele pe la masa bogaților, dar noi ne-am dorit austeritate și asceză. 

* Au fost identificate pe internet noi declarații scandaloase făcute de acel nimeni intitulat George Buhnici. Nimeni este și subsemnatul, însă niciodată nu mi-am arogat o importanță națională. Dacă se va comenta iarăși pe toate baricadele social-media, e limpede că ni se mai pregătește ceva. Nu de la Georgică, nene, de la Ciucă!

* O româncă a vrut să meargă în Grecia, dar a rezervat din greșeală în Cipru. A realizat ridicolul situației abia după trei luni. La fel s-a întâmplat cu toate alegerile post-decembriste. Tot pe la trei luni de la instalarea tuturor cabinetelor, românul constata că "rezervase" altceva.

* Cătălin Chirilă a câştigat în Canada medalia de aur la canoe simplu 1000 m şi medalia de argint la canoe simplu 500 m. A revenit în țară, însă n-a mai fost așteptat de ministrul Sportului, de premier sau de președinte și nici nu i s-a oferit un cec de 200.000 de euro, așa cum încasase înotătorul David Popovici. Bine, e și canoistul vinovat. Nene, nu faci niciodată performanțe în august, că e protipendada în concediu! Las-o și matale pe septembrie...

* Cunoscuta astroloagă Minerva a anunțat că nu va mai avea emisiuni la televizor întrucât a fost angajată la Banca Națională a României, la departamentul de mentenanță. Dacă ai rate la bănci, doar o să zâmbești amar. Cu ascendent în tristețe.

Citit 916 ori Ultima modificare Vineri, 12 August 2022 21:38

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.