Binele rău metabolizat

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

* Bate iarna la ușă, cu facturi de-mi vine să vorbesc exclusiv în rime, iar unii au vreme de nunta lui Simion. Încă. Dacă privim lucrurile la nivel macro, așa cum ne cere firma, Simion există și nu prea. Dar cei de pe social media, Batman, Batman...

* Altfel, maniheismul utilizatorilor de Facebook este înspăimântător, însă nu e primul descălecat al acestei sfinte apucături. Cel puțin în ultimii doi ani și jumătate. De ce Phoenix ar fi acum o trupă de doi lei, doar pentru că a cântat la Măciuca pentru invitații președintelui AUR? Nene, ia luați la puricat toate contractele cu administrațiile publice locale, să vedeți cum și alde Smiley, Delia și Tudor Chirilă au lălăit pentru diverși primari și pentru partide la fel de colorate politic! Și nici ei n-ar trebui duși la groapa muzicii. Ar rămâne Inna singură pe planetă ca să falseze la imnul național.

* Cel mai trist este când gazetari cu notorietate în spațiul carpato-danubiano-hop-și-așa își dau cu părerea despre câmpeneasca lui Georgică. Păi, șeful AUR abia aștepta să-i faceți reclamă, ați picat ca musca în borcanul cu substanță gelatinoasă. Înspre Palatul Victoria când mai aruncați câte un ochi? Mâine-poimâine va veni iarna, cu ale sale regrete. În anumite cazuri, chiar eterne.

* Fiind plecat în concediu, am ratat mesajul pentru națiune al monsieurului Macron. "Trăim sfârșitul abundenței și al lipsei de griji", a spus bărbatul doamnei Brigitte, cu toate că Franța nu depinde de gazul rusesc ca Germania, având și o poziție mai echilibrată în conflictul comunitar cu Putin. S-ar putea spune că vor supraviețui și franțujii, cum am reușit noi pe timpul lui Nea Nicu, dar va mai dura. Nu-ți convine, avem granițele deschise. La noi, și când e bine, tot rău îl metabolizăm.

* Situată într-un loc răcoros și cu verdeață, dar nu în exces, Elena Udrea a postat pe Facebook o ghidușie. S-a dat supărată că patronii nu vor să angajeze pușcăriași: "E nejustificat. Deținuții sunt mai disciplinați și mai motivați să muncească". În ce domeniu ar dori să activeze fosta blondă numărul 1 a României? Președinte de stat nu poate, încă n-a devenit postul vacant. Rămâne s-o mai deranjăm prin 2024.

Citit 400 ori Ultima modificare Luni, 29 August 2022 18:04

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.