Periajul cu interes al lui Olaf

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

* Olaf Scholz ne amăgește, nu e primul care spune că România corespunde, că are CV de Schengen. Nu va intra prea curând. Ni se face iarăși curte, e nevoie de noi, încă n-am aflat în ce proiect și cu care dintre oamenii din fruntea statului. E foarte posibil ca nemții să tânjească după niște gaz, sunt totuși pertinente și alte ipoteze. Doar n-o să ne perieze Olaf fără interes, doar n-o să creadă cineva că acest spațiu mult-lăudat nu mai poate respira fără prezența fetei de la țară. Astfel suntem văzuți, haideți să nu mai strâmbăm din nas! E ca și cum te-ai trezi cu neamurile din mediul rural pe cap în dimineața de după Revelion. Ești rupt de oboseală, poate și mahmur, numai de musafiri nu-ți arde. Cam acestea sunt sentimentele lui Schengen față de a noastră.

* Aurescu de la Externe îi mulțumește cancelarului Germaniei, însă e prea târziu ca să-i spună careva că vorbește la Camera Ascunsă. E genul de istorioară în care ar putea să parlească un Ciolacu sau Bode. Nimic în plus.

* Fiul unui primar din Suceava este cercetat penal pentru că s-ar fi branșat ilegal la rețeaua electrică. Este o informație care ne arată că, totuși, nu suntem deloc pregătiți de Black Out. Nimeni nu este în stare să depășească o asemenea cumpănă.

* Sper să nu-l afle doamna Ursula de la Bruxelles pe bucovineanul nostru. L-ar premia, asta-mi șoptește subconștientul. Când furi curent, nu consumi în exces, parcă nu te lasă conștiința.

* Sfaturile lui Elon Musk pentru omenire îi stârnesc râsul lui Cristian Borcea: "Faceți mai mulți copii!" Mai mult de atât chiar nu se poate, i-ar putea replica fostul acționar al clubului Dinamo București.

* Simona Halep s-a retras de la turneul de Grand Slam US Open. A făcut-o după ce începuse întrecerea, ea însăși aflându-se pe teren. În plus, Patrick Mouratoglu - apropo, n-am observat niciun beneficiu în jocul româncei, de la angajarea foarte bine văzutului tehnician - nici nu știe să aplaude în momentele delicate. E păcat, mai ales după performanțele sportive din luna august, disciplinele fiind nenumărate. Simțiserăm iarăși gustul adrenalinei à la anii '90.

Citit 429 ori Ultima modificare Marți, 30 August 2022 22:22

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.