Economisirea vieții

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

* Mai devreme, poate cel mai devreme, dacă mă raportez la ultimele decenii, astăzi începe școala. Abia aștept să citesc sau să aud părerile și sfaturile politicienilor. Dacă și ei ar fi făcut școală la timp, poate că n-am mai fi consumat energie cu acest subiect.

* Auci! Energie? E subiect tabu, e un fel de "taci și economisește!", cu toate că ai ajuns deja la fundul sacului. Viața merge mai departe, însă la final eroul principal - căci astfel e scenariul - moare și înlăcrimează audiența.

* Apropo. Conform unui sondaj realizat în Franța, Germania, Polonia și Regatul Unit, conform Euronews, viața din ce în ce mai scumpă ar putea duce la revolte și tulburări sociale în Europa. Nu știu alții cum o văd, dar asta pare deja o luminiță. Iar capătul tunelului e deja adus aproape, mai aproape decât prevede sensul acceptat al zicalei.

* Primarul din Bârlad a propus școlilor cursuri online, ca să facă economie la energie. Și despre crima asta este vorba, pentru că școala de la distanță nu poate fi școală. E orice altceva, în ciuda faptului că am auzit și profesori lăudând acest sistem. În numele economisirii de energie, vom economisi educația. Implicit, viața.

* Da, spotul despre justiție e groaznic. L-am văzut la televizor, ba chiar de câteva ori. S-au pronunțat și alții, acum îmi vine rândul: treaba asta cu "Oameni pentru justiție" este defectă, n-are sens. Nț, trebuie invers. Justiție pentru oameni, întrucât am rămas fără pantofi DEGEABA după mitingurile din 2017 și 2018.

* Titlu din presa românească de grădiniță: "Ursula von der Leyen, în doliu după ce unul dintre poneii săi a fost omorât." Despre ziare.com este vorba, ca să nu se simtă și alții amenințați. Aștept să aflu când va fi parastasul. Cu toate că n-ar fi nevoie, precizez că sunt mare iubitor de animale, iar cel care nu pricepe aluzia a nimerit accidental rubrica de față.

* Ah, am una și de pe digi24.ro: "Mădălina Ghenea a fost mușcată de frunte! Ce-a pățit românca la Festivalul de Film de la Veneția." A pățit că a înțepat-o o biată insectă care nu pricepe care-i treaba cu make-up-ul și cu ignoranța confraților. Iubitul Mădălinei trebuie să fi devenit gelos dacă a întâlnit titlul înaintea mea...

Citit 580 ori Ultima modificare Duminică, 04 Septembrie 2022 17:31

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.