Viața e greier

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

* Ai noștri de prin media, săritori mai abitir când nu trebuie, vor să demonteze un fake news. Regulă de bază: presa nu a apărut pe planetă pentru a demonstra ce zice lumea că e fals, alta e menirea așa-numitei a patra puteri în stat. "Cum a luat naștere fake news-ul potrivit căruia UE va obliga cetățenii să mănânce gândaci...", bla-bla, e titlul care mi-a atras în mod special atenția. Tot ce vine de la Bruxelles e direct de la Dumnezeu, n-are rost să le comentăm, nici măcar să ne îndoim. Când devii portavocea instituțiilor, fie ele și europene, deja am o problemă cu tine. Gândacii din farfurie par simpatici. Am și muștar în frigider. Or merge cu hrean?

* Apropo, a început un nou sezon din "Sunt celebru, scoate-mă de aici!", producție produsă și difuzată de Pro TV. Acolo, niște unii mai celebri decât ceilalți trebuie să doarmă sub cerul liber și să savureze viermi și alte gângănii. Pare un "preview" la ce ar putea urma pe continent. Dacă nu se oprește nebunia.

* Încă un apropo. Aflăm de pe flux că tot mai mulți crescători de vite din România își vând animalele, pentru că nu mai reușesc să își acopere cheltuielile. Domnișoarele de la telejurnal completează informația: "Fermierii nu găsesc furaje pentru ele sau, dacă le găsesc, sunt foarte scumpe. În plus, vând laptele aproape pe nimic, deși până ajunge în magazine prețul îi crește chiar și de cinci ori." Andreea, am primit legătura. Cu alte cuvinte, nene, n-o să fie obligatoriu consumul de cărăbuși, dar nu veți avea de ales. Cum să vă spun, viața e greier.

* M-a distrat declarația de ieri a generalului care conduce Palatul Victoria. La începerea noului an școlar, Nicolae Ciucă a vorbit despre controversata lege a Educației: "Ne propunem să readucem învăţământul românesc în top." Nu e vina lui că băieții de la PR îi scriu povești de adormit audiența, însă măcar sunt talentați. De texte umoristice nu ducem lipsă, doar că vom ajunge să nu le mai pricepem.

* Nuntă mare în familia ministrului Virgil Popescu! Fiica celui mai contestat membru al Guvernului s-a căsătorit cu un cetățean austriac. Prin urmare, vom mai comenta câteva fotografii de la nunta lui George Simion.

Citit 380 ori Ultima modificare Luni, 05 Septembrie 2022 18:29

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.