Focar de infecție financiară

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Cineva, nu se știe cine, a turnat ulei în vinul bun care se numea "undă verde", la coborârea pe Brăilei și în continuarea de pe Domnească. N-ai cum să oprești la Potcoava de Aur, apoi, deși ai plecat primul de la semafor, să stai la intersecția cu Bălcescu și să-ți zâmbească apoi hâd aceeași culoare roșie la Modern. Iar caznele sunt similare până la Parfumul Teilor. Asta nu mai e undă verde, e deja invitație la service. Să schimbi plăcuțele de frână și ambreiajul. Ca să se bucure posesorii de trotinete.

* Tragerea obloanelor la Blue Air e doar încă o mostră de haos, vor urma și altele. După doi ani în care ai zburat doar pe ici, pe colo, și anume în părțile esențiale, cum spunea autorul, nu puteai rămâne pe linia de plutire. A făcut buba o companie aeronautică, însă e deja focar de infecție financiară. Cum ziceam, pe trotinete, flăcăi!

* De la Otopeni, ziariștii au extras următoarea probă de indignare: "Suntem extraordinar de mulți. Ce e bătaia asta de joc?" Dacă n-ai ști despre ce este vorba, ai paria că oamenii se referă la facturile din sezonul rece. Care urmează.

* Ia avânt o campanie de boicotare a plății facturilor la energie, în Marea Britanie. Guvernul părăsit de Boris consideră mișcarea drept iresponsabilă. "Uite cine vorbește!" e titlul unei serii de filme ușurele de pe la începutul anilor 2000, când credeam că tot ce zboară poate stârni apetitul.

* Jason Momoa, unul dintre cei mai râvniți bărbați de pe glob (chestiune discutabilă), a decis să facă o schimbare radicală de look. S-a tuns, mai exact. În schimb, actorul și activistul Tudor Chirilă și l-a lăsat să crească. Mult. Prea mult. Era clar că se inversează polii, dar nici în halul acesta.

* Un turist a fost amendat cu 450 de euro pentru că a mâncat înghețată pe treptele unei fântâni din Roma. S-a întâmplat în trecut și pe la noi. Un turist de la Cotroceni s-a așezat liniștit lângă Masa Tăcerii de la Târgu Jiu. N-a fost sancționat pecuniar.

* Primarul comunei Avram Iancu din județul Alba a fost găsit în stare de incompatibilitate de către Agenția Națională de Integritate. Sandu Heler, membru PNL, și-a oferit și un spor de 25 la sută la salariu, semnând apoi pentru sine o autorizație de construcție. Totuși, se zvonește că a avut o strângere de inimă, ceva de speriat.

Citit 659 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Septembrie 2022 17:28

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.