Maica Gorghiu

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Carevasăzică, s-a întâmplat ceva care să acopere vuietul știrii că Simona Halep s-a despărțit de Toni Iuruc. Evident, se poate glumi, a făcut-o însuși omul de afaceri desprins de marea campioană: "Fac o glumă! E ca eliminarea din turul I de la US Open." Tipul depunea actele pentru divorț, iar căutătorii de comori de la ziarele de cancan i-au cules declarația, una neașteptată. De unde se subînțelege că cei doi se certau și pe seama tenisului. Dar ce știi tu, domnule Iuruc?

* Cum spuneam, s-a întâmplat ca ziua de 8 septembrie 2022 să intre brusc în istorie. E ziua în care cel mai longeviv monarh din istoria Regatului Unit al Marii Britanii s-a dus în pace dincolo, așa cum frumos a anunțat echipa de PR de la Buckingham. "Beachingăm", cum stupid au pronunțat mulți dintre realizatorii de emisiuni de pe la noi, care s-au trezit că le este blocată brusc agenda serii... Au curs mesaje interesante, unii au și glumit (există o limită și aici, însă țuțării lui Zuckerberg cenzurează doar postările considerate conspiraționiste), iar Alina Gorghiu a ieșit în decor scriind că este "profund întristată" de moartea Reginei Elisabeta a II-a. Tecuceanca noastră suferă ca Maica Tereza pentru orice și oricine. Ar fi bine s-o protejăm, să n-o punem la curent atât de des. De pildă, ar fi bine să afle doar că FCSB a condus la pauză, pe terenul lui West Ham, nu că a pierdut la final.

* Bună remarca omului de radio Mihai Găinușă, pe Facebook: "Mulți dintre cei care deplâng decesul reginei, l-au votat pe Iliescu, cel care l-a gonit din țară pe Regele Mihai." Și povestea trebuie să se oprească aici, întrucât unii au dat-o în continuare cu cel Iliescu. A implora/invoca moartea cuiva nu ține de anecdotică, ci de un prost-gust elementar.

* Anunț oficial: Clujul este singurul județ din România în care nicio şcoală nu are toaleta în curte. Aha, deci ați avut până mai ieri, nu-i așa? Voi, județul care dă ora exactă, voi, polul civilizației...

* Inaugurarea unui banal pod din apropierea capitalei Republicii Democrate Congo, Kinshasa, se putea transforma într-o adevărată tragedie, structura prăbușindu-se chiar de la prima utilizare. Măcar la noi, la Neamț, când s-a sfârtecat panglica, podul era țiplă, ca să utilizez un termen popular.

Citit 531 ori Ultima modificare Vineri, 09 Septembrie 2022 20:16

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.