Stenograme de la vânzarea Sidex aveți?

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* Au apărut stenogramele unui dialog sterp-absurd, deoarece se petrecea în biserică - dintre un preot cu box-office și enoriașa la care începuse să râvnească. Înduioșător. Unde or fi vorbele de la privatizarea Sidexului, unde-s discuțiile/negocierile de la celelalte vânzări ale băieților deștepți? Atunci nu existau computere performante, iar hârtia era scumpă...

* Nu neg, e subiect și tentativa preotului reținut de Poliție, dar să apară repede, cât ai zice "Piei, Satană!", stenograme? Și de ce victima a ajuns cu plângerea la Poliție abia în iulie, dacă proiectul de necinstire era desenat în aprilie? Nici cozile de la secție n-am reușit să le eliminăm, suntem departe de Occident. De fapt, ba, le-am zărit zilele trecute în Marea Britanie.

* Apropo. Ce șansă pe fostul mare fotbalist David Beckham că nu s-a născut prin Moldova! Ca să ajungă la căpătâiul reginei Elisabeta a II-a, campionul de la Manchester United și Real Madrid a stat la o coadă de 12 ore. Să-l fi prins influencerii la moaștele Cuvioasei Parascheva, de la Iași, nu l-ar fi scos din "medieval" și "retrograd".

* Gazetele de sport se roagă să se coacă plasturele de pe nasul Simonei Halep. Noul nas, ca să ne înțelegem. Nu le mai interesează cine și ce mai joacă, pe unde se mai concurează sau ce nevastă de fotbalist "a renunțat la inhibiții" (pun preț pe sintagma asta opărită). Pardon, ultima chestiune interesează. Dar, și mai și, se așteaptă prin redacții momentul în care Halep va ieși la plimbare cu un nou parbriz. Și mai avem pretenții ca oamenii să facă sport, să-și ducă odraslele pe un teren pe care "să transpire".

* Am urmărit la Budapesta un canal național de sport. Maghiar, se subînțelege. Nicio prezentatoare nu arcuia spatele ca să i se observe bustul, am remarcat gazde de știri și de talk-show-uri trecute de 55 de ani, n-am depistat niciun cancan, iar toți sportivii care reprezentau Ungaria la o competiție europeană de înot (una dintre acelea în care a performat Popovici) erau intervievați, indiferent de rezultatele obținute în bazin. Ah, scuzați, acum mi-a parvenit un SMS: zice-se că în Ungaria nu mai există democrație. Iertare, n-am știut!

* Fermierii avertizează că un aliment nelipsit de pe masa românilor, mai ales de sărbători, și-ar putea dubla prețul. Este vorba despre carnea de porc. Asta e, la gândaci și la greieri ați strâmbat din nas.

Citit 778 ori Ultima modificare Luni, 19 Septembrie 2022 19:09

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.