O să avem de unde subtiliza

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* După ce parlamentarii PSD - e vorba de senatori - și-au votat salarii mai mari, partidul condus de Ciolacu anunță că nu susține majorările. Iubesc trădarea, dar îi urăsc pe trădători. Cam așa se traduce acest gest, doar n-o să credem că pe holurile interminabile din Palatul cu pricina a auzit cineva de Caragiale.

* Până la urmă, majorarea lefurilor cu numai 25 de procente n-ar trebui să ne intereseze. Ba chiar ar trebui să stârnească o furtună de bucurie: măcar vom avea de unde să subtilizăm câte ceva. Verbul "a fura" e bun de scos din dicționar.

* Întrebat despre posibila majorare a salariilor (unii încă speră ca nebunia să cadă în cealaltă cameră), ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș, a declarat că în Uniunea Europeană un ministru câștigă 15.000 de euro, în timp ce în România indemnizația acestuia este de numai 2.500 de euro. O sărăcie, nimic altceva. Doamna Ursula, n-aveți nevoie de unul care și nouă ne prisosește?

* Hal de țară suntem: ținem miniștrii pe 2.500 de euro, în loc să fim cu toții bogați și cinstiți, cum s-a exprimat senatorul Virgil Guran de la PNL, care - ați pariat corect - a votat ca să i se ridice salariul. "Bogat și cinstit" e brand de raion, nu de stat comunitar, suferă din toate încheieturile, este ca "traseist și fidel".

* Aștept ca vreun cetățean cu imunitate din ditamai Căsoaia Poporului să propună iarăși solidaritate, ca în chestiunea energiei. Le cresc lefurile demnitarilor, s-o pățească și norodul, ce mama naibii?!

* Zeci de persoane s-au împins și s-au certat în timp ce așteptau la coadă să primească șaorma gratis. S-a întâmplat la deschiderea unui fast-food din Blaj, județul Alba. Ăștia sunt doar flămânzi și săraci, nu știu cum or fi ajuns în acest hal.

* Titlu de pe mai multe gazete online: "Demi Moore, corp de adolescentă la aproape 60 de ani." E limpede că George Buhnici e în tot și-n toate. Cum să-și permită să facă o asemenea remarcă?

Citit 588 ori Ultima modificare Joi, 22 Septembrie 2022 19:43

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.