Râdeți, ne-a picat viza în vine!

Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

* Aflat în Statele Unite, alături de doamna Carmen, Klaus Iohannis n-a ratat șansa de a se fotografia cu familia Biden. S-a râs, s-a zâmbit peste măsură în poza specială, s-au arătat prea mult fasolele, ca să împrumut o expresie populară, la cât de mare e focul pe casă. Războaie, crize de tot felul, rochia albă a doamnei profesoare de la Sibiu... Hm, parcă mergea o ipostază mai sobră, cu niscaiva optimism transmis numai din priviri. Comunicarea non-verbală care poate avea efect asupra subconștientului etc. În timp ce o caterincă solidă care trece dincolo de aparatul de imortalizat ar putea arunca niște gaz pe incendiu. Desigur, gaz, că în America există.

* Poate că ne-am ales cu eliminarea vizei, dacă tot suntem parteneri strategici. Dacă e așa, parol, îmi retrag toate ironiile și duc mâna la inimă. Într-un asemenea context favorabil, râzi, scoți și limba ca să sperii blitzul, le arăți celor de acasă cât de tare ai fost în ultimul tău mandat de președinte.

* Un lanț de supermarketuri din România a decis să își reducă programul de funcționare, ca urmare a facturilor mari la electricitate. "Deschidem casa 2 pentru dumneavoastră", apel arhicunoscut în stația de sonorizare a obiectivului, ar trebui să se transforme în "Deschidem toate casele ca să plecați cât mai repede acasă". Sunt foarte curios.

* Multe le scapă colegilor din media, însă când e vorba de mașini de top, își bagă nasul până în cel mai delicat detaliu. Toni Iuruc, deja fostul soț al Simonei Halep, "s-a afișat cu un BMV 754 LE, electric, al cărui preț de listă sare de 115.000 de euro." Așa scrie presa, mă conformez. Dacă îi întreb pe confrați de ce statul român cumpără în continuare vaccinuri anti-Covid-19, cu toate că până și Biden & Fauci vorbesc despre pandemie la trecut, ridică din umeri. Sau poate că e vorba de jurnalism de marketing, pentru salvarea planetei.

* Niște unii care erau conduși de un nene fără studii superioare (poate vă reamintiți povestea) încă numără zilnic cazurile de Covid-19, motiv pentru diverse publicații să preia informațiile și să le arunce în public ca pe horoscop. Inșii care adună acele cifre sunt plătiți pentru munca depusă. Sper că li se va umfla și lor leafa cu 25 de procente, doar nu prestează pe degeaba. Și o fac în interesul nostru, nene, nu de amorul artei.

Citit 732 ori Ultima modificare Vineri, 23 Septembrie 2022 20:04

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.