Iei pielea sau haina de pe om?

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Ieri, la începutul unui nou an universitar, președintele României s-a trezit fix în toiul evenimentelor. Și a spus următoarea trăsnaie: "Plagiatul este un fenomen toxic. Avem nevoie de toleranță zero." Haideți, domnule Iohannis, dumneavoastră aveți ceva cu domnul premier Ciucă? E o înțepătură pe față, fiți mai discret, ceva mai soft! Sau parcă vezi că lui Klaus nu i-a povestit nimeni isprăvile generalului "nostru".

* Altfel, te prăpădești de râs când îl auzi și pe jupânul de la Palatul Victoria. Da, despre Nicu Ciucă e vorba, s-a exprimat tot la început de an academic: "Preocuparea este să le asigurăm tinerilor un viitor în țară." N-a zis și care e acea țară, nu-i corect să lași mesajul neterminat.

* E.ON Energie România îşi avertizează clienţii să nu ia în considerare mesajele primite recent prin intermediul Whatsapp/SMS, în numele companiei, privind necesitatea unei deplasări la magazinele E.ON şi depunerea unei cereri pentru a beneficia de schema de sprijin. Mulțumesc pentru notificare, eu nici factura n-aș mai achita-o, dar mi-ar face Digi 24 un portret de rebel care își dorește anarhie. De ce să ne complicăm relația, eu oricum aș avea ce să-i transmit lui Preli... De profesionalism, deontologie, d-astea.

* Deputatul Bălășoiu, depistat în niscaiva imagini în care parlamentează fără textile cu un minor (asta scrie în media, nu pun nici măcar o batistă la mijloc), spune că nu va renunța la imunitate și că, de fapt, este victima unor trucaje. Nu mai putea lumea de un Bălășoiu și s-a hotărât să-i mătrășească imaginea publică... Șeful său de partid, Ciolacu, nu știe cum să reacționeze: e obișnuit ca ai săi colegi să ia pielea de pe om, nu neapărat haina.

* La Campionatul European de rugby sub 18 ani, Naționala României a fost bine primită de Spania: 102-0. Una sută doi la zero, ca să nu avem probleme de înțelegere. Nu știu de ce li s-a permis ăstora mici să meargă la un asemenea turneu, ei n-au școală?!

* Cercetătorii au ajuns la concluzia că ți se micșorează creierul după ce devii tată. Și mie mi s-a împuținat, nu neg, dar îmi crește inima când mă gândesc la inși precum Cristi Borcea.

Citit 987 ori Ultima modificare Luni, 03 Octombrie 2022 20:48

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.