Mai bine nu întreb nimic

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* Atenție la fake news, e o alertă la fel de deasă precum codurile de ploaie din timpul verii. Cel puțin de câțiva ani. Prin urmare, nu pot lua de bună informația conform căreia "creșterea colosală a prețurilor la energie îi determină pe europeni să se aprovizioneze cu lemne de foc." Bagi un lemn în șifonierul din dormitor ca să te încălzești sau te conectezi la Youtube pe televizorul din living și cauți imagini cu șemineuri?

* Tot din media. Titlu care împinge un aer ușor vintage. Ca să cheltuiască mai puțin, românii se reîntorc la petrecerile date acasă: "Măcar nu plătești și localul." Desigur, ai noștri, atacați din toate părțile de facturi și de alte scumpiri, abia așteaptă să dea drumul la muzică și să danseze alături de diverși amatori de chermeze de final de săptămână. Aș inventa și niște produse de specialitate, marketingul e în toți și în toate: Inflație Party, Bairam de Război, Petrecere Atomică sau Facturi și pișcoturi.

* Un cunoscut intelectual român, expertul internațional în domeniul apărării Hari Bucur, intervievat de portalul ziare.com, a explicat munca titanică din spatele unei lucrări de doctorat veritabile: "Am avut nevoie de peste 300 ore standard de studiu." Sper ca aceste afirmații să nu fie citite de domnul premier Ciucă, ar fi păcat să pună la suflet...

* Scrie la gazetă și că lumea s-a călcat în picioare la un concert susținut de Fuego și Irina Loghin. O femeie și-a rupt mâna din cauza mulțimii. Se zvonește că drogurile n-au mers la fel de bine ca la Untold, dar ceva trebuia găsit ca să râdă influencerii și de iubitorii de muzică tradițională.

* Protecția Consumatorului a închis un restaurant chinezesc renumit din București. Protecția Corectitudinii Politice doarme. Deh, a fost weekend pentru toată lumea - firesc este să anunți că a fost ferecat un restaurant non-românesc. Atât.

* A fost alcătuit un top al celor mai frumoase femei din armata Ucrainei, care luptă pe front contra lui Putin. Desigur, dacă mă întreb cine și cui îi arde de un top al frumuseții în timpul unui conflict armat, mi s-ar pune nu-știu-care etichetă, vreo drăcovenie. Prin urmare, nu mai întreb nimic.

Citit 977 ori Ultima modificare Duminică, 09 Octombrie 2022 17:49

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.