Hiperbolă crescută cu boabe

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Vă spun eu ce se urmărește. Se urmărește să nu fie urmăriți, vorba scenaristului. Apar tot felul de non-știri care îți captează atenția. Până la urmă, vor crește au ba taxele și impozitele cu 50 de procente, așa cum s-a scăpat premierul Ciucă săptămâna trecută? Asta contează, nu dacă fostul portar spaniol Cassilas este gay. El zice că nu, că i-a fost virusat contul de social-media, iar voi v-ați minunat. Ați și uitat cum s-a minunat și mai tare Ciolacu: "Cum, cincizeci la sută? N-am auzit."

* Apropo de Marceluș. S-a urcat și ieri pe flux și a dat una bună, ca la Buzău, de unde se trage: "Refuz mental să cred că România nu va intra în spațiul Schengen. Îndeplinim toate condițiile." I-o fi șoptit careva că e bine să mai umble la discurs, să bage un epitet, vreo două neologisme ținute puțin la vânt, o hiperbolă crescută cu boabe...

* Șeful PSD-ului e ca numitul Mirel Rădoi de la echipa de fotbal a lui Rotaru din Craiova. Ambii vor să afișeze discurs academic, dar frizură proprie. Lui Mirel, fost jucător de calitate, îi iese binișor numai partea a doua. A câștigat bine în lumea arabă.

* Ieri, de Ziua Mondială a Sănătăţii Mintale, n-am avut vreme să mă caut. Cunoașteți, probabil, sintagma, e din popor. Cum să te duci lunea la medic? Doamne ferește, ar însemna să umbli prin cabinete întreaga săptămână. Ptiu, nici nu știi cum dai de Jurma. Și nu doar de el, mi-e simpatic și cetățeanul Vasi Rădulescu.

* Unica și irepetabila Olguța Vasilescu, primărița Craiovei, a fost comparată cu Lionel Messi: "E un primar imposibil de egalat!" Ciudați? Hm, nu chiar. Inabili mai sunt ai săi colegi de partid. Păi, ce, nene, Messi câte contracte cu statul a oferit?

* Incident grav cu unul de-ai noștri pe aeroportul din Cluj-Napoca. Un bărbat din Galați și-a lovit soția în fața copiilor și a poliției de frontieră. "Așa o alint eu", s-a scuzat înțeleptul, iar afirmația are menirea de a ne strica imaginea. Dragi autorități, nu vă luați după individ, noi, bărbații de lângă Dunăre, chiar știm să alintăm femeile.

Citit 959 ori Ultima modificare Luni, 10 Octombrie 2022 18:17

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.