Ia Merțanul Lenuței, neamule!

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* ANAF-ul vinde două maşini aparţinând Elenei Udrea. Este vorba de un Mercedes vechi de 17 ani şi de un Fiat 500. Merțul face 7.158 de euro, de asta ai și rămas în paragraf, îți captivasem atenția... Merită banii, mai ales că ai putea simți de la acel volan cum e să fii la butoane și să pleci dimineața, la prima oră, de la reședința șefului. Fie că era Cotroceni sau alt domiciliu.

* Paul Stănescu, secretarul general al PSD, spune că nu și-a ajutat fratele să obțină o funcție la Agenţia de Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia. În mod normal, n-ai cum să-l crezi, dar Paul are și argument: "Nu am vorbit cu fratele meu de un an." De unde înțeleg că Stănescu are un frate de numai un anișor. Să-i trăiască!

* Președintele Asociației Energia Inteligentă crede că românii care locuiesc la bloc și depind de sistemul centralizat de termoficare vor ajunge să plătească facturi la energie cât salariul minim net pe un an întreg, după regularizarea din luna februarie. N-aș lua de bună această bârfă, sunt deja calorifere care și-au luat adio de la agentul termic. Până la acele facturi, va crăpa sistemul centralizat, așa cum s-a întâmplat deja în anumite orașe, cum este și Galațiul. Vom primi în gazdă bucureșteni și ploieșteni, e cazul să mai strângem din bibelourile alea din sufragerie, că ne facem de râs.

* Dispăruse săptămâna trecută un jurnalist de sport din București, iar anunțul și fotografia care însoțea rândurile s-au răspândit eficient. Omul a fost găsit teafăr, ajungi chiar să te bucuri cinstit la auzul unei asemenea vești. Nu contează că nu l-ai întâlnit niciodată. Totuși, rândurile reci, de dactilograf care a învățat meserie pe timpul lui Ceaușescu... e partea și mai tristă a întâmplării. Textul fusese redactat de angajații Gazetei Sporturilor: "Bărbatul din imagine a dispărut marți după-amiază, în jurul orei 16,30, din București - zona Bd. Uverturii, cartier Militari. Semnalmente: înălțime 1.80... Răspunde la numele de..." Și numele îi era trecut ca din livretul militar, adică prenumele se înghesuia la coadă. Cu toate că ziaristul, atunci când îi era bine și scria pentru Gazetă, se semna taman invers. Pe numele de vedetă, dacă-mi permiteți, de ins care încă produce. Brusc, devenise corvoadă, trebuia căutat. Rămâneau în așteptare pozele cu cine-știe-ce nevastă de fotbalist și cele mai calde afirmații ale lui nea Gigi.

Citit 996 ori Ultima modificare Marți, 11 Octombrie 2022 18:56

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.