Motorașul Europei. Pe baterii

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Un senator USR - i se zice Marius Virgil Bob - se află în mijlocul unui scandal, după ce a lovit un bărbat cu un telefon mobil în cap. Chestiunea pare să se simplifice după ce persoana agresată şi-a retras plângerea care i-a adus parlamentarului cercetarea penală, susține agresorul de ocazie. Nu menționează și suma pe care i-a strecurat-o victimei în buzunar, ar însemna să altereze și mai mult imaginea partidului din care face parte. Cum ar suna o campanie care să-l scoată din rând pe senatorul Bob? Fără posesori de telefon în funcții publice!

* Fiscul a început verificarea influencerilor și a românilor care câștigă bani pe internet și nu-şi declară veniturile. Printre cei vizați sunt și utilizatorii site-ului OnlyFans, destinat adulților neliniștiți. Cu taxele și impozitele din economia subterană (i-am putea spune la fel de ușor "economie inghinală"), România va trimite Germania în corzi. Motorul Europei? Ha, s-a dus acea epocă, acum e vremea Motorașului care funcționează exclusiv pe bază de baterii. Mai salvezi și planeta, ții și Germania la măcar 18 grade Celsius în iarna următoare.

* Cine ratează revista presei (o ratează, nu o citește, domnule președinte Iohannis!), se poate informa pe repede-nainte din rubrica de față. Mai pierd și eu anumite aspecte, de fapt îmi place să le las la tomberonul fluxului informațional. Așadar, de astăzi, șoferii din România pot completa constatarea amiabilă de pe propriul telefon. Ghinion, ca să citez tot de pe acoperiș. Cum să intri pe nu-știu-care aplicație în timp ce suni pe "cineva" ca să "rezolve" unde trebuie și să ia legătura cu "X-ulescu", pentru a nu rămâne fără permis? Și, eventual, să scapi și de gura ăluia care te-a tamponat.

* Camarazii din presa care ar fi trebuit să afle de ce ex-premierul Cîțu a semnat pentru achiziționarea a peste o sută de milioane de vaccinuri într-o țară cu maximum 16 milioane de suflete anunță cu surle și dobe că Anișoara, singura actriță de filme pentru adulți din Moldova, a renunțat la medicină. Cumva, se leagă istoriile. Am aflat în perioada pandemică despre specialiști cu halat alb care, de asemenea, abandonaseră branșa, dacă-mi permiteți o injecție filosofică.

Citit 790 ori Ultima modificare Duminică, 16 Octombrie 2022 20:48

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.