Erou cu iPhone. De fapt, fără

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Ministrul Muncii, Marius Budăi, anunță că a luat mai multe măsuri pentru a reduce cheltuielile în instituție, printre care renunțarea la unele deplasări, schimbarea prizelor și oprirea unor achiziții care nu erau urgente. Pentru aceste fapte bune, domnul Budăi va beneficia de clemență la Judecata de Apoi: "Tu ești, Mariuse? Aoleu, n-ai majorat pensiile cum trebuie pe timpul ultimului mandat, așadar mi-e greu să-ți ofer un loc în Paradis... De fapt, stai așa, că-mi scrie Sf. Petru prin SMS. Tu ai înlocuit prizele alea hulpave de la minister? Gata, frățioare, ești admis."

* Apare pe piață - România mai are de așteptat câteva luni - varianta de Netflix cu reclame. Abia aceasta ar fi pe placul nostru, cele mai multe discuții iscându-se pe seama netalentaților care apar în diverse ipostaze promovând detergenți, parfumuri și mașini locale. Iertare, mașini locale nu mai există! Doar premierului Ciucă i se pare că Dacia mai are legătură cu România.

* Iată cât de frumos poate fi la o dezbatere televizată, așa cum încă se mai practică în țările în care se respectă. Azi, despre Brazilia. Lula și Bolsonaro, care țintesc postul de președinte, s-au insultat, dar nu s-au jignit, vorba lui Mitică Dragomir: "Ești regele prostiei", "Tu ești o rușine națională." Încerc de câteva zile să-mi închipui ce vorbe grele și-ar fi aruncat Iohannis și Dăncilă, în cazul în care primului nu i-ar fi fost frică să se confrunte cu ciuca glumelor proaste din acea perioadă. De fapt, nici n-ar mai fi nevoie să ne imaginăm ceva: eludarea acelei dezbateri a fost o mare rușine pentru actualul titular de la Cotroceni. Să se consemneze: "Tu ești o rușine națională."

* Managerul Spitalului Municipal din Câmpina (n-are rost să-i pomenesc numele) a atras un val de critici după ce și-a cumpărat un telefon de ultimă generație cu 5.000 de lei din bani publici, în ciuda faptului că unitatea medicală pe care o conduce făcuse apel inclusiv la donații în perioada pandemiei de coronavirus, fiind într-o situație financiară precară. Trezit cu focul pe casă după reacțiile din social-media, insul a renunțat la telefonul cumpărat prin sistemul public de achiziții (nu de la talcioc). Un biet iPhone 14... Am uitat repede că și tipul de la Câmpina era considerat erou la începutul pandemiei.

Citit 794 ori Ultima modificare Luni, 17 Octombrie 2022 15:07

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.