#JeSuisPărinte

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* Pentru a marca o zi europeană dedicată combaterii acestui flagel, premierul Nicolae Ciucă a declarat: "Traficul de persoane este o formă de sclavie modernă." E doar una dintre ele, domnule general, e cea mai expusă și încasează toate bobârnacele. Sclavia modernă e și mai modernă în anumite domenii, dacă-mi permiteți să vă inoportunez feng shui-ul. Angajații corporațiilor pot depune mărturie. Sau nu, în funcție de leadership.

* Scrie presa americană că milenialii, adică bipezii născuți între 1981 și 1996, au revăzut sau răsfoiesc pe diagonală serialul ”Seinfeld” și îl găsesc "super offensive", adică mai mult decât ofensator. Au înnebunit salcâmii, vorba maestrului Tudor Gheorghe: cel mai probabil, această categorie de public râde cu spume la cea mai nouă producție autohtonă, intitulată ”Teambuilding”, o salată de clișee din filmele americane de două parale. Cu obscenități, desigur, ceea ce lipsește cu desăvârșire în ”Seinfeld”. Probabil că planeta va fi salvată, așa cum cântă corul oficial, însă nu și omenirea.

* Se adună tot mai multe mostre, există dovezi suplimentare că hng vcsănătății mintale nu mai poate fi reglat. Poate doar cu cheia franceză. Cântăreața Delia, căci artist a fost și Brâncuși, a scrijelit în social-media despre nașterea de copii: "Ar trebui felicitați oamenii care nu fac copii. Consumăm multă hrană. Poluăm." Ce-o fi fost în capul Evei? De ce n-a avut, nene, aceeași atitudine? Probabil nu deținea vocea fostei componente a trupei N&D... Și eu sunt un fraier care a făcut copil. #JeSuisPărinte, iată un haștag care nu va prinde pe Facebook, nici pe Instagram. Nu e destul de cool.

* Sportivii români au cucerit ieri încă 11 medalii la Campionatele Europene de haltere pentru juniori şi tineret de la Durres (Albania), astfel că bilanţul ajunsese la 27 de medalii, dintre care 7 de aur, 12 de argint şi 8 de bronz. Dacă s-a mai întâmplat ceva între timp, se face pagubă mare în bugetul Ministerului Sportului. Auci! Suntem obișnuiți cu greutățile, de aceea n-ar trebui să ne mirăm cu aceste performanțe. La știrile din sport de la coada telejurnalului se vorbește tot despre echipa lui nea Gigi, pe cine interesează întrecerile propriu-zise?!

Citit 893 ori Ultima modificare Marți, 18 Octombrie 2022 15:17

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.