Tocmai ce mi-am depus mandatul

Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

* Un consilier al președintelui Iohannis, Cosmin Marinescu este numele său, a trântit următoarea concluzie: "Inflația actuală este nota de plată pentru politicile fiscale din pandemie." Îi mulțumesc că ne-a luminat, eu uitasem că abia am depus mandatul la Cotroceni. Și mama pe cel de la Palatul Victoria. Ne-am retras în munți, iar acum e firesc să ne fie criticată perioada în care ne-am aflat la putere.

* Eram cât pe ce să scriu câteva rânduri despre Florin Cîțu, dar aș fi alunecat în derizoriu. Nu-și mai aduce nimeni aminte de pseudorockerul care se dădea Superman și care frecventa o limbă engleză de academie, colț cu covrigăria. Sau poate că "pentru politicile fiscale din pandemie" a fost zburat din fruntea Guvernului, mai știi? Mă scuzați, am încurcat glumele între ele, mi s-a defectat satira.

* Dacă ar fi trăit vizionarul Caragiale, acesta ar fi fost titlul său. Cu toate că ține de realitate: "Cîțu îl atacă pe Câciu și cere o analiză pentru cum sunt cheltuiți banii la Ministerul de Finanțe." Cîțu este băiatul care a comandat peste o sută de milioane de vaccinuri la o populație de 746 de milioane de suflete. Iertare, asta e populația întregii Europe.

* Bombă pe scena politică din România: Anamaria Prodan s-a înscris în APP, partidul lui Codrin Ștefănescu. Pe bună dreptate, începe lumea să se întrebe cine este acest Codrin. Doamnă Anuța, pe când dumneavoastră, s-avem pardon...

* O anumită directoare de școală din Sinaia a fost exclusă din Partidul Național Liberal, deoarece s-ar fi lăudat că e "ofițer SRI sub acoperire." Nu pricep de ce și pe cine a deranjat de la partidul cu săgeată. O fi avut grad mai mare decât bossul suprem? Chiar așa, să fii ofițer SRI și să locuiești la Sinaia, abia asta înseamnă să fii mafiot și, prin invidia izvorâtă în mod firesc, să faci ditamai victimele.

* Un predicator din Cluj-Napoca susține că a primit 500 de lei de la Dumnezeu direct în cont. Și fără comisioane ascunse. Ochii pe bursă, că se schimbă polii: un leu neaoș va fi vândut cu 5 dolari americani. Oare vom fi atacați din cauza acestui pastor?

Citit 919 ori Ultima modificare Miercuri, 19 Octombrie 2022 21:03

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.